Social media

MAARTENMakelaardij – de social media makelaar

Wist je dat Facebook wereldwijd maandelijks 1,78 miljard actieve gebruikers heeft? En dat WhatsApp inmiddels al meer dan 1 miljard gebruikers bereikt heeft? Social media is stevig doorgedrongen in onze wereld. Wij van MAARTENMakelaardij weten dat het grootste deel van onze klanten online goed uit de voeten kan. Vandaar dat we jaren terug gestart zijn met het aanbieden van onze woningen via social media. Sindsdien is social media steeds belangrijker geworden, ook voor ons. Op deze pagina lees je meer over MAARTENMakelaardij op social media!

FACEBOOK

Social media first! Wij plaatsen woningen op Facebook, oftewel nieuwe woningen worden gedeeld met onze volgers. Na het plaatsen van een korte wervende tekst en een selectie aan foto’s kan het taggen beginnen! Naar aanleiding van de Facebookpost worden de eerste bezichtigingsafspraken meteen ingepland. Afhankelijk van het animo wordt samen met de verkoper(s) bepaald of de woning ook nog op andere kanalen wordt aangeboden.

Naast onze prachtige nieuwe woningaanbod kan je ons ook volgen voor de (nieuwste) ontwikkelingen van Rotterdam en de Drechtsteden. Wij nemen je mee naar trendy hotspots binnen onze stad en houden je op de hoogte van activiteiten, nieuwbouwprojecten en mooie Rotterdamse plaatjes.

WhatsApp

De nieuwste ontwikkelingen volgen wij nauwgezet en wij bieden de nieuwste en meest gemakkelijke vormen van communicatie aan. Juist daarom zetten wij WhatsApp in! En dat doen wij op 2 manieren.

Voor onze klanten maken wij een groepsapp aan met de makelaar en binnendienst en is dit naast e-mail en telefonisch contact een extra service om snel en tevens zeer gemakkelijk te schakelen. Hierdoor blijven wij met elkaar van alles op de hoogte.

Geen tijd om te bellen voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging? Aspirant-kopers kunnen via Whatsapp direct een bezichtiging aanvragen en op deze manier wordt adequaat een afspraak ingepland. Wel zo makkelijk!

Instagram

Kijk met ons mee voor de beste ideeën over wonen in #Rotterdam. Fraaie #huizen op verrassende plekken, met onverwacht mooie uitzichten en inkijkjes!

LinkedIn

Via dit platform geven wij onder andere updates over de woningmarkt, ontwikkelingen, nieuwe en recente verkopen en vacatures.

 

Ontdek hier één van onze video's!

Ga naar de video Klik hier

Youtube

Als makelaarskantoor ontdekken wij uiteenlopende verhalen. Dit geldt in onze ogen niet alleen voor onze klanten. Ook de stad, haar inwoners, ondernemers en de buurten vertellen. Hoe persoonlijk en tof is dat tegelijkertijd? Daarom nemen we regelmatig (woning)video’s op om jouw mee te nemen in deze verhalen. Op ons kanaal van YouTube kan je zien wat we bedoelen.

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC