Hendrik-Ido-Ambacht – Guldenweg 40

Wat een bijzondere woning mogen we jullie aanbieden. Toegegeven, de woning dient echt gemoderniseerd te worden en heeft gebreken MAAR de plek EN de mogelijkheden maken heel veel goed!!

Op deze fraaie locatie met maar liefst 358m2 eigen grond is er de mogelijkheid de bestaande woning geheel naar eigen wensen op te knappen, echter in de straat zijn er ook diverse volledig nieuwe woningen neergezet, welke keuze je ook maakt, deze unieke kans komt niet vaak voorbij.

De woning beschikt op dit moment over 3 slaapkamers, een badkamer, woonkeuken en uitgebouwde woonkamer. De tuin aan de achterzijde ligt heerlijk privé en is bijzonder ruim.

Indeling:

Aan ze voorzijde is de entree in de hal met trapopgang naar de verdieping en toegang tot de woonkamer. De voordeur wordt echter niet gebruikt, iedereen komt gezellig achterom!

Ruime woonkamer met vaste kast en zij-uitbouw. Ooit heeft de woning een kamer-en-suite gehad, wat zou het mooi zijn om dit terug te kunnen brengen.

Aan de achterzijde van de woning is de grote woonkeuken gesitueerd. In de woonkeuken is toegang tot de badkamer, de tuin en de slaapkamer op de begane grond.

Op dit moment is er een hoek opgestelde keuken aanwezig maar die is toe aan vernieuwing. De ruimte is echter heerlijk en leent zich perfect voor bijvoorbeeld een mooi kookeiland.

Vaste 2-deurs kast met opstelling van de CV ketel (merk Vaillant, bouwjaar 2005) en de opstelling van de wasapparatuur.

Badkamer met douchehoek met thermostaatkraan, wastafel en meubel, designradiator en deur naar het separate toilet.

Grote kamer met vaste 3-deurs schuifkast en deur naar de achtertuin. Bij de entree van de kamer is een luik aanwezig waaronder leidingwerk is weggewerkt.

Heerlijke tuin met veel privacy en grote vrijstaande stenen berging.

Eerste verdieping:

Overloop thans in gebruik als slaapkamer met dakkapel.

Slaapkamer aan de voorzijde.

Slaapkamer aan de achterzijde.

De verdieping is opnieuw indeelbaar, de nu aanwezige wanden zijn niet dragend.

Algemeen:
Deels houten vloeren (verdieping en woonkamer), deels betonnen vloeren (aanbouw woonkamer, eetkeuken/ douche/ slaapkamer begane grond).
Houten en kunststof kozijnen, deels met dubbel glas, schilderwerk verdient aandacht evenals diverse dubbel glas ruiten (lek).
Dak is ongeisoleerd, originele pannen.
In de woonkamer is scheefstand voelbaar.
Fundering op staal.