Zwijndrecht – Piet Heynstraat 57

In Zwijndrecht staan maar weinig drive-in woningen, terwijl dit type woning toch erg handig is en veel ruimte bezit! Voor degene die een bedrijf aan huis wil beginnen, klusruimte zoekt of gewoon een hoop bergruimte prettig vindt zijn dit ideale huizen.

De woning die wij mogen verkopen is sinds 2014 onder handen genomen en voorzien van een nieuwe tuin, diverse nieuwe kozijnen, HELE grote nieuwe badkamer, mooie woonkamer afwerking en open keuken. Voor de rest stellen we voor: kom zelf kijken en vorm je mening, deze mag je niet missen!

Locatie #ideaal: winkels van Kort-Ambacht op loopafstand, je rijdt zo de Lindtsedijk op of de A15 en A16, diverse scholen en kinderopvang gelegenheden in de buurt maar ook voorzieningen als Fysiotherapie en doctoren zijn in de nabijheid.

LET OP: Dit betreft een ‘bieden vanaf’ prijs.

Indeling:

Entree in zeer ruime hal (voorheen een hal met portaal). In de hal is de trapopgang aanwezig naar de verdieping, een trapkast, kast met CV ketel, toilet, meterkast, toegang tot de tuinkamer en de garage.

Meterkast met 10 groepen, 3 x aardlekschakelaar, hoofdschakelaar, gasmeter, dag en nachtstroom. De meterkast is uitgerust met een 3 fasen groep.

CV ketel is van het merk Intergas en in 2014 geïnstalleerd.

Toilet, vrijhangend met fonteintje, vrijhangend.

Garage met nieuwe facet elektrische kanteldeur en extra “geheime” bergkast. In de garage is ook de was aansluiting aanwezig en een werkblad met spoelbak, laminaat vloer.

Tuinkamer aan de achterzijde van de woning, kan een slaapkamer zijn, een chill ruimte, verzin het maar! Vanuit deze kamer is er toegang tot de achtertuin.

De achtertuin is geheel voorzien van vlonderdelen, achterin de tuin staat een grote houten overkapping.

Eerste verdieping:

Deze woningen beschikken over heerlijke grote woonkamers met aan de achterzijde toegang tot het balkon en aan de voorzijde de keuken. Ooit was de keuken een dichte keuken (vanuit de bouw) deze is bij de verbouwing in 2014 open gemaakt wat zorgt voor extra licht en ruimte.

Keuken in hoekopstelling met spoelbak, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat, rvs schouw met afvoer naar buiten, combi oven, koelkast, vriesvak, verlaagd plafond met spots. Het zonnescherm aan de voorzijde is in 2020 geplaatst, het is een elektrisch, tweedehands maar keurig model.

De gehele kamer is voorzien van sfeerspots en spotskoven, toffe TV wand met nissen en een steenstrip achterwand en laminaat vloer door de gehele kamer. Er is zelfs nog een haard te maken (kanaal is aanwezig).

Tweede verdieping:

Overloop met toegang tot alle vertrekken.

Slaapkamer 1, pandbrede slaapkamer aan de voorzijde met vloerbedekking.

Slaapkamer 2, eveneens pandbreed en voorzien van verlaagd plafond en spots, laminaat vloer en nieuw kozijn, gestucte wanden.

De inpandige badkamer is vergroot waardoor een enorme ruimte is ontstaan met inloopdouche voorzien van regendouche, thermostaatkraan en easy drain, wastafel met meubel, vrijhangend toilet, geheel betegelde wanden en spiegel met verwarming.

Indien gewenst zijn er van 2 weer 3 kamers te maken.

Algemeen:
Verlichting in toilet begane grond gaat op een sensor (ideaal), toilet is in 2014 geheel vernieuwd.
Badkamer 2014.
Keuken 2014.
Kozijn voorslaapkamer is aan vervanging toe evenals het kozijn van de tuinkamer.
Radiatoren achterzijde woonkamer vervangen evenals de radiatoren in de slaapkamers 2014.
De voordeur kan met een afstandsbediening geopend worden (heel tof!) dus als je boven in de woonkamer zit hoef je niet naar beneden om open te doen! Gehele voorpui op de begane grond is vervangen in 2014.
Eigen parkeerplaats voor de deur.
Alle leidingwerk en de meterkast vervangen, alle radiatorbuizen weggewerkt.
Platte dak is door de vorige eigenaar in 2010 vervangen.
Kwaaitaal vloer aanwezig, niet onderzocht echter verkoper is er regelmatig voor werkzaamheden onder geweest, geen problemen waargenomen, keuring voor het kopen is altijd een goed idee!
Overdracht op korte termijn mogelijk, in overleg met kopers.