fbpx

Taxaties door MAARTENMakelaardij

TAXATIES

Een objectieve en onafhankelijke waardebepaling van onroerend goed, dat is een taxatie. Meestal is een taxatie nodig bij de aanvraag van een hypotheek, maar ook voor een taxatie voor een boedelscheiding of erfenis kun je bij ons aankloppen.

De taxaties bij MAARTENMakelaardij worden uitgevoerd door Herjan (Rotterdam) en Marloes (de Drechtsteden). Zoek je een makelaar in Rotterdam of Dordrecht voor het taxeren van een woning? Dan is MAARTENMakelaardij natuurlijk jouw eerste keuze!

Onze RegisterMakelaars-Taxateurs Herjan Rook RMT en Marloes Pluijmert-Penners zijn geregistreerd bij Stichting VastgoedCert en NRVT, het belangrijkste register voor makelaar-taxateurs in Nederland. Daarnaast zijn Herjan en Marloes aangesloten bij de Validatie instituten NWWI en Taxateursunie zodat de rapporten die zij opstellen goedgekeurd worden door elke bank.

Een aantal kenmerken van de taxaties en werkwijze van MAARTENMakelaardij:

  • Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldvertrekkers in Nederland.
  • Je krijgt een gedegen rapport, aangevuld met alle essentiële bijlagen.
  • Wij plannen de taxatie met de verkopend makelaar voor je in.
  • De kennis van onze taxateurs wordt op peil gehouden door verplichte educatie.
  • MAARTENMakelaardij biedt taxaties voor een realistisch tarief.
  • Taxatierapporten worden zowel digitaal als hardcopy aangeleverd.
  • De werkomgeving is Rotterdam, de Drechtsteden en omliggende gemeenten.

Referenties

MAARTENMakelaardij is één van de ‘preferred suppliers’ van de Gemeente Rotterdam voor wat betreft woningtaxaties. Daarnaast voeren we taxaties uit in opdracht van Rabobank, Obvion Hypotheken, ING Groep, ABN AMRO Bank en de Afdeling Bijzonder beheer van verschillende instanties.

MAARTENMakelaardij is de social media makelaar in Rotterdam en Dordrecht. Op deze pagina lees je meer over onze social media aanpak.

 

 

Vragen? Contact ons:

Rotterdam Bel 010 818 14 87 Whatsapp +31 (0) 6 28 46 05 03 Drechtsteden Bel 078 890 27 48 Whatsapp +31 (0) 6 23 25 44 79
Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC