MAARTENMakelaardij Transformatie

Samen transformeren we Rotterdam en de drechtsteden

MAARTENMakelaardij Transformatie richt zich op het transformeren van gebouwen met een bestaande bestemming in nieuwbouwwoningen. De combinatie van bestaand, rauw en industrieel met nieuw en modern is geweldig. We genieten van de projecten die we samen met diverse ontwikkelaars op kunnen pakken en toveren klassieke, soms vergane bestemmingen om tot fonkelnieuwe, gewilde woningen. MAARTENMakelaardij staat open voor nieuwe samenwerkingen. Al een heel aantal partners kiezen voor een samenwerking met deze makelaar in Rotterdam en Dordrecht. Hieronder staan een aantal van deze partners. Samen maken we geschiedenis.

Naast transformatieprojecten pakken we ook nieuwbouwprojecten op in Rotterdam en de Drechtsteden. Iets uit niets, nieuwe woningen en een nieuwe woonervaring creëren. Ook dat vinden we geweldig. Interesse om samen een project op te pakken? Neem contact met ons op.

MAARTENMAKELAARDIJ TRANSFORMATIE WERKT MET:

Bekijk onze video

MaartenMakelaardij, JOUW partner in Transformatieprojecten

MAARTENMakelaardij Transformatie is een relatief nieuwe dienst van MAARTENMakelaardij. We zijn groot geworden door de (online) verkoop van bestaande Rotterdamse panden. De laatste jaren hebben we kennis gemaakt met het transformeren van bestaande gebouwen. Met onze liefde voor vastgoed en de stad was dit een logische stap. Nu, een aantal jaar later, kunnen we met trots zeggen dat we een ‘speler’ zijn om rekening mee te houden. MAARTENMakelaardij is een moderne makelaar in Rotterdam en Dordrecht. Je kunt bij ons terecht voor het kopen of verkopen van een huis en nu dus ook voor transformatieprojecten.

We transformeren en realiseren prachtige projecten in Rotterdam en de Drechtsteden. Hoe ziet dat er nu uit, zo’n transformatieproject? Dat laten we je zien. Op de foto’s hieronder tonen we projecten voor en na de transformatie. 

GA MET JE MUIS OVER ONDERSTAANDE FOTO’S OM DE TRANSFORMATIE TE ZIEN!

Klik op de foto om de transformatie te zien!

Voor Na

Samenwerken?

Neem contact met ons op

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC