fbpx

MAARTENMakelaardij voor woningzoekenden

ben je steeds te laat?

De huizenmarkt in Rotterdam en de Dordrecht (en de rest van de Drechtsteden) is de laatste jaren flink veranderd. Er zijn naar verhouding meer huizenzoekers dan -aanbieders. Sommige woningen trekken ontzettend veel bezichtigingen. Het kan dan voorkomen dat je keer op keer te laat bent en dat ideale huis in bijvoorbeeld Rotterdam of Dordrecht aan je neus voorbij gaat. Dat willen we natuurlijk niet. We bieden een service, voor mensen die op de hoogte willen worden gebracht nog voordat de woning op Funda komt te staan.

Schrijf je in en ontvang de woningen die aan je wensen voldoen. Na inschrijving ontvang je een link. Als je hierop klikt kun je je specifieke woonvoorkeuren invullen. Voortaan ontvang je dan de nieuwe objecten die aan jouw voorkeuren voldoen! Easy!

MAARTENMakelaardij is een moderne makelaar in Dordrecht en Rotterdam met vestigingen in beide steden. We helpen dagelijks mensen bij het kopen van een huis. Dit doen we door onze diensten aan te bieden als aankoopmakelaar, maar ook via deze zoekservice. Interesse? Neem contact met ons op.

SCHRIJF JE IN ALS WONINGZOEKENDE EN WORDT OP DE HOOGTE GEBRACHT VAN ONS NIEUWSTE AANBOD VÓÓR FUNDA.

Vragen? Contact ons:

Rotterdam Bel 010 818 14 87 Whatsapp +31 (0) 6 28 46 05 03 Drechtsteden Bel 078 890 27 48 Whatsapp +31 (0) 6 23 25 44 79
Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC