Ervaringen

mijn huis verkocht!!!🎉 geweldig resulaat. ik ben super tevreden, over de manier waarop de medewerkers van maartenmakelaardij mij hebben geholpen en gesteund. 👍flitsend en comfortabel!! dank daarvoor MM🌞
Een eerste en positieve ervaring met Maarten Makelaardij. Mijn huis is in korte tijd verkocht, het proces en de communicatie met mijn contactpersonen Quinten en Lise liepen vlot en soepel en daarnaast waren ze ook nog eens super vriendelijk en voorkomend naar mij maar ook naar de (potentiele) koper(s).
Super ervaring met Maartenmakelaardij, het hele traject nauw betrokken, duidelijke communicatie en kent de markt goed. Ook tot en met de overdracht beschikbaar voor vragen en nauwe begeleiding. Ik zou deze service en begeleiding aan iedereen aanraden. Ga zo door. Groet, Judith en Gijs
Na een spannende periode is het MAARTENMakelaardij gelukt om ons huis te verkopen binnen 5 weken! Het contact is zeer prettig en ze zijn erg servicegericht! Kortom wij zijn erg blij en raden anderen ook absoluut aan om of je huis via hen te verkopen of natuurlijk een huis aan te kopen! We hoorden van kijkers dat ze de benadering ook als zeer prettig ervaren hebben! MAARTENMakelaardij super bedankt!
Dikke complimenten aan Maarten en zijn team! We hebben zelf een mindere ervaring gehad met het aankopen van onze nieuwe woning en de bijbehorende makelaar. Maarten heeft bewezen dat het ook anders kan en alles van voor tot achter verzorgd is, wat voor ons als verkopers enorm veel rust en vertrouwen gaf. Vanaf de eerste ontmoeting tot zelfs na het bezoek aan de notaris, overal is aan gedacht, op een communicatieve manier a 2019. Aanrader!
Verkoop van ons huis is snel gegaan! We zijn van begin tot eind goed geïnformeerd over alle stappen. De communicatie via de Whatsapp is prettig en vragen die we hadden werden zo snel beantwoord.
Echt enorm goed verkoopadvies en -begeleiding. Fijn met hen samengewerkt. Kan het aan iedereen aanbevelen!
Zowel bij de aan- als verkoop heeft Quinten en Lisa ons uitstekend geholpen. Leuk jong team en lekker enthousiast..... Chapeau 🥂🍾 en tot de volgende keer 😄
Wij zagen een auto van Maartenmakelaardij voor het stoplicht staan, voor ons huis. De volgende dag contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Quinten kwam langs en heeft een opgave gegeven. Vanaf dat moment heeft eerst Marjolein en later Lisa in samen spraak met Quinten ons begeleid wat heeft geleid tot de verkoop van het huis. Wij zijn zeer tevreden over Maartenmakelaardij.t
Sonny heeft de verkoop van mijn appartement op een heel goede en prettige wijze begeleid. Hij was altijd goed bereikbaar, had nuttige adviezen en was fijn om mee te werken. De moderne presentatiewijze van MaartenMakelaardij heeft zeker geholpen om mijn appartement snel en voor een goede prijs te verkopen. Bedankt!
Second time we used Maartenmakelaardij and we had a really good experience!
Vriendelijke en deskundige makelaar. Snel m'n huis kunnen verkopen tegen een zeer goede prijs! Heel blij!
Zeer kundige begeleiding. Herjan & Angelique hielden het hoofd koel op de juiste momenten, waren fijne sparringspartners en altijd zeer goed te bereiken. Communicatie via whats app en telefonisch was uitstekend. We hebben met veel plezier ons huis via MaartenMakelaardij verkocht!
Geweldige service van A tot Z tijdens de verkoop van ons huis!
Als verkoper heb ik de laagdrempelige benaderbaarheid van Karin en met name Denise zeer gewaardeerd. Beiden waren altijd bereid om even te overleggen en ook altijd op meedenkende wijze. Bij de afronding van het verkoopproces is meerdere keren gevraagd naar verbeterpunten, ik vind het positief dat het kantoor hier oprecht open voor staat. Daarnaast heeft de strategie goed gewerkt, mijn huis is snel verkocht en ik ben tevreden over het eindresultaat!
Vervelend én opvallend dat je telkens bij huizen in verkoop bij Maarten Makelaardij minstens een van de 70 bezichtigers bent. Ik vraag me af, is de vraagprijs soms te laag waardoor er meer kijkers op af komen en je extra gaat overbieden? De courtage hoger bij verkoop boven vraagprijs? Na dit nu 3x meegemaakt te hebben ga ik niet meer kijken als er een geschikt huis wordt aangeboden door Maarten.. totaal geen kans als je niet heel ver boven de vraagprijs biedt. Dan liever bij aanbieding direct een reële vraagprijs. Voor zowel kopers als verkopers geen ideale situatie lijkt me..
Ik beveel Maartenmakelaardij aan omdat ze professioneel te werk gaan , ons appartement is snel verkocht. Daarom willen ik hun bedanken voor hun werk en vooral Karin die heeft ons goed geholpen.Bedankt voor alles.
Top begeleiding vanuit Maarten makelaardij mbt de verkoop van Mn appartement. Ik wens de kopers veel geluk in het mooie Blijdorp!
Zowel ons oude huis verkocht 🏠 als ons nieuwe huis gekocht 🏡 met behulp van Sonny en Denise. Zeer fijne samenwerking: snel contact en er werd meegedacht met onze wensen 👍. Ook heeft Sonny ons goed geholpen tijdens de onderhandelingen (zowel koop als verkoop) 🤑, voorzag ons van goed advies en hulp en was hij altijd op tijd voor afspraken 😀 Kan MaartenMakelaardij iedereen aanbevelen 5️⃣⭐️.
super goede service!!! en vriendelijke medewerkers!!!
Dankzij het kundige en enthousiaste team van Maarten Makelaardij (Sonny, Denise en Quinten) is ons huis in heel korte tijd en voor een goede prijs verkocht. Met name het klantcontact (altijd snelle en inhoudelijke reactie, oa via de app), de kennis van de markt en buurt, perfecte toepassing van online mogelijkheden als de inzet van socials en de keuze voor goede fotografie en styling was fantastisch! Van harte aanbevolen!
Appartement snel en vakkundig verkocht door Maarten Makelaardij. Traject is opvallend goed / soepel verlopen. Op kantoor zijn de medewerkers goed op de hoogte en de algehele begeleiding van Quinten was top!
Wij zitten nog in het voortraject maar kunnen nu al zeggen dat we zeer tevreden zijn! (Kralingen) Alles goed verzorgd, communicatie vlot en aangenaam, meedenken. Hebben in de loop der jaren diverse makelaars meegemaakt en deze steekt daar bovenuit.
Zeer tevreden over de begeleiding tijdens ons verkoopproces. We konden heel snel schakelen met Maarten en Mandy, hierdoor hadden we echt het idee dat we ontlast werden. Dat maak je niet vaak meer mee in deze tijd! #toppers
Ben erg tevreden in de algehele service van start tot eind van Maarten Makelaardij. Sonny, Denise, Nynke, Mandy, Romy en Priscilla dank voor jullie hulp, steun en begeleiding. Dankzij jullie goede onderlinge samenwerking is het verkoopproces van mijn huis supersmooth gelopen. Jullie zijn toppers!
Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC