Ervaringen

Ik beveel Maartenmakelaardij aan omdat ze professioneel te werk gaan , ons appartement is snel verkocht. Daarom willen ik hun bedanken voor hun werk en vooral Karin die heeft ons goed geholpen.Bedankt voor alles.
Top begeleiding vanuit Maarten makelaardij mbt de verkoop van Mn appartement. Ik wens de kopers veel geluk in het mooie Blijdorp!
Zowel ons oude huis verkocht 🏠 als ons nieuwe huis gekocht 🏡 met behulp van Sonny en Denise. Zeer fijne samenwerking: snel contact en er werd meegedacht met onze wensen 👍. Ook heeft Sonny ons goed geholpen tijdens de onderhandelingen (zowel koop als verkoop) 🤑, voorzag ons van goed advies en hulp en was hij altijd op tijd voor afspraken 😀 Kan MaartenMakelaardij iedereen aanbevelen 5️⃣⭐️.
super goede service!!! en vriendelijke medewerkers!!!
Dankzij het kundige en enthousiaste team van Maarten Makelaardij (Sonny, Denise en Quinten) is ons huis in heel korte tijd en voor een goede prijs verkocht. Met name het klantcontact (altijd snelle en inhoudelijke reactie, oa via de app), de kennis van de markt en buurt, perfecte toepassing van online mogelijkheden als de inzet van socials en de keuze voor goede fotografie en styling was fantastisch! Van harte aanbevolen!
Appartement snel en vakkundig verkocht door Maarten Makelaardij. Traject is opvallend goed / soepel verlopen. Op kantoor zijn de medewerkers goed op de hoogte en de algehele begeleiding van Quinten was top!
Wij zitten nog in het voortraject maar kunnen nu al zeggen dat we zeer tevreden zijn! (Kralingen) Alles goed verzorgd, communicatie vlot en aangenaam, meedenken. Hebben in de loop der jaren diverse makelaars meegemaakt en deze steekt daar bovenuit.
Zeer tevreden over de begeleiding tijdens ons verkoopproces. We konden heel snel schakelen met Maarten en Mandy, hierdoor hadden we echt het idee dat we ontlast werden. Dat maak je niet vaak meer mee in deze tijd! #toppers
Ben erg tevreden in de algehele service van start tot eind van Maarten Makelaardij. Sonny, Denise, Nynke, Mandy, Romy en Priscilla dank voor jullie hulp, steun en begeleiding. Dankzij jullie goede onderlinge samenwerking is het verkoopproces van mijn huis supersmooth gelopen. Jullie zijn toppers!
Vlot in communicatie, goede service en duidelijke prijzen.
Het team van Maarten Makelaardij is zeer deskundig en heeft een prima kijk op de markt in Rotterdam e.o.. De vooral social media campagne heeft optimaal gewerkt, zowel voor mij als Verkoper, maar uiteraard ook voor de volgende bewoners van het heerlijke huis dat dankzij Maarten Makelaardij is verkocht 💫💫💫
Voortvarende en accurate werkwijze. Uitstekende informatie over werkwijze en te verwachten marktprijs. Zorgvuldig rekening houden met de wensen van de verkoper, en eerlijke informatie aan de koper ook als die een andere of geen makelaar heeft. Kortom: een perfecte organisatie !
De vestiging Kralingen heeft mij op een bijzonder goede manier en vooral fijne manier van samenwerken (door het team met mij als klant) geholpen bij de verkoop van mijn woning met een uitmuntend eindresultaat!
Open friendly service, easily contactable and my apartment was sold very fast. A great service! Thanks everyone!
We hebben ons huis snel verkocht via MAARTENMakelaardij. Het contact verliep vlot en prettig. Verder was alles goed geregeld.
Je huis verkopen bij MAARTENMakelaardij is kiezen voor excellente begeleiding! Alles gaat in goed onderling overleg en de communicatie is elke keer opnieuw supersnel. Voor mij was dit hét voorbeeld van zorgeloos je huis kunnen verkopen, omdat je weet dat alles geregeld is. Enorm bedankt en extra dank aan Maarten en Mandy, ik beveel jullie van harte aan!
Wij zijn super tevreden, ons huis is heel snel verkocht mede dankzij de fijne en enthousiaste begeleiding vanuit Maarten Makelaardij! Vanaf de eerste afspraak voor de waardebepaling t/m de laatste afspraak bij de notaris een prettig gevoel aan overgehouden. Bedankt! Rutger en Merel
Denise en Karin hebben door hun gedisciplineerde en enthousiaste aanpak enorm geholpen bij het verkopen van mijn huis en het realiseren van een goede prijs. Enorm bedankt voor alles!
Sonny, Quinten en Denise: dankzij hen is het proces prettig en vooral vlot verlopen! Mijn huis is erg snel verkocht, heel positief. Complimenten voor de bereikbaarheid en de snelle reacties in geval van contact. Ik ben meer dan tevreden en zal jullie zeker aanraden!
De Top makelaar van Rotterdam. Fijne duidelijke communicatie met korte lijnen. Geen bla bla. Heeft goede kennis van de woning markt. Begeleiden je van a tot z. Ze hebben mijn huis binnen een week verkocht. Bedankt Sonny en Denise voor de verkoop van mijn huis.
Het appartement was snel verkocht, erg fijn! Ook leuk dat je de statistieken te zien kreeg. Onze aangewezen makelaar maar één keer gezien verder alleen telefonisch contact. Hierbij wel wat te verbeteren, persoonlijke contact hadden wij meer op prijs gesteld. Onze binnendienstmedewerkster Denise, reageerde wel overal snel op. tip: probeer ondanks de drukte toch de klanttevredenheid hoog te houden!
Fijne mensen bij Maartenmakelaardij!
Kundig, accuraat, informeel en vriendelijk! Een top makelaar die altijd bereikbaar is en ik zeker aan anderen zou aanbevelen.
We zijn vanaf het eerste gesprek goed geholpen door Maarten Makelaardij! Erg vriendelijk personeel! De fotograaf heeft prachtige foto's van ons huis gemaakt en de bezichtigingen zijn netjes in overleg gepland en zijn goed verlopen. Doordat ons huis op de social media is gezet hebben wij ons huis in 2 weken kunnen verkopen. Ze zijn altijd goed bereikbaar, zowel telefonisch als via what's app. Als we vragen hadden konden we deze altijd stellen. #dankbaar
Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC