Ervaringen

Appartement snel en vakkundig verkocht door Maarten Makelaardij. Traject is opvallend goed / soepel verlopen. Op kantoor zijn de medewerkers goed op de hoogte en de algehele begeleiding van Quinten was top!
Wij zitten nog in het voortraject maar kunnen nu al zeggen dat we zeer tevreden zijn! (Kralingen) Alles goed verzorgd, communicatie vlot en aangenaam, meedenken. Hebben in de loop der jaren diverse makelaars meegemaakt en deze steekt daar bovenuit.
Zeer tevreden over de begeleiding tijdens ons verkoopproces. We konden heel snel schakelen met Maarten en Mandy, hierdoor hadden we echt het idee dat we ontlast werden. Dat maak je niet vaak meer mee in deze tijd! #toppers
Ben erg tevreden in de algehele service van start tot eind van Maarten Makelaardij. Sonny, Denise, Nynke, Mandy, Romy en Priscilla dank voor jullie hulp, steun en begeleiding. Dankzij jullie goede onderlinge samenwerking is het verkoopproces van mijn huis supersmooth gelopen. Jullie zijn toppers!
Vlot in communicatie, goede service en duidelijke prijzen.
Het team van Maarten Makelaardij is zeer deskundig en heeft een prima kijk op de markt in Rotterdam e.o.. De vooral social media campagne heeft optimaal gewerkt, zowel voor mij als Verkoper, maar uiteraard ook voor de volgende bewoners van het heerlijke huis dat dankzij Maarten Makelaardij is verkocht 💫💫💫
Voortvarende en accurate werkwijze. Uitstekende informatie over werkwijze en te verwachten marktprijs. Zorgvuldig rekening houden met de wensen van de verkoper, en eerlijke informatie aan de koper ook als die een andere of geen makelaar heeft. Kortom: een perfecte organisatie !
De vestiging Kralingen heeft mij op een bijzonder goede manier en vooral fijne manier van samenwerken (door het team met mij als klant) geholpen bij de verkoop van mijn woning met een uitmuntend eindresultaat!
Open friendly service, easily contactable and my apartment was sold very fast. A great service! Thanks everyone!
We hebben ons huis snel verkocht via MAARTENMakelaardij. Het contact verliep vlot en prettig. Verder was alles goed geregeld.
Je huis verkopen bij MAARTENMakelaardij is kiezen voor excellente begeleiding! Alles gaat in goed onderling overleg en de communicatie is elke keer opnieuw supersnel. Voor mij was dit hét voorbeeld van zorgeloos je huis kunnen verkopen, omdat je weet dat alles geregeld is. Enorm bedankt en extra dank aan Maarten en Mandy, ik beveel jullie van harte aan!
Wij zijn super tevreden, ons huis is heel snel verkocht mede dankzij de fijne en enthousiaste begeleiding vanuit Maarten Makelaardij! Vanaf de eerste afspraak voor de waardebepaling t/m de laatste afspraak bij de notaris een prettig gevoel aan overgehouden. Bedankt! Rutger en Merel
Denise en Karin hebben door hun gedisciplineerde en enthousiaste aanpak enorm geholpen bij het verkopen van mijn huis en het realiseren van een goede prijs. Enorm bedankt voor alles!
Sonny, Quinten en Denise: dankzij hen is het proces prettig en vooral vlot verlopen! Mijn huis is erg snel verkocht, heel positief. Complimenten voor de bereikbaarheid en de snelle reacties in geval van contact. Ik ben meer dan tevreden en zal jullie zeker aanraden!
De Top makelaar van Rotterdam. Fijne duidelijke communicatie met korte lijnen. Geen bla bla. Heeft goede kennis van de woning markt. Begeleiden je van a tot z. Ze hebben mijn huis binnen een week verkocht. Bedankt Sonny en Denise voor de verkoop van mijn huis.
Het appartement was snel verkocht, erg fijn! Ook leuk dat je de statistieken te zien kreeg. Onze aangewezen makelaar maar één keer gezien verder alleen telefonisch contact. Hierbij wel wat te verbeteren, persoonlijke contact hadden wij meer op prijs gesteld. Onze binnendienstmedewerkster Denise, reageerde wel overal snel op. tip: probeer ondanks de drukte toch de klanttevredenheid hoog te houden!
Fijne mensen bij Maartenmakelaardij!
Kundig, accuraat, informeel en vriendelijk! Een top makelaar die altijd bereikbaar is en ik zeker aan anderen zou aanbevelen.
We zijn vanaf het eerste gesprek goed geholpen door Maarten Makelaardij! Erg vriendelijk personeel! De fotograaf heeft prachtige foto's van ons huis gemaakt en de bezichtigingen zijn netjes in overleg gepland en zijn goed verlopen. Doordat ons huis op de social media is gezet hebben wij ons huis in 2 weken kunnen verkopen. Ze zijn altijd goed bereikbaar, zowel telefonisch als via what's app. Als we vragen hadden konden we deze altijd stellen. #dankbaar
CHAPEAU Maarten Makelaar met name SONNY & DENISE super bedankt voor de goede begeleiding/ondersteuning bij de verkoop van onze woning binnen 14 dagen hebben jullie onze woning verkocht voor een ver boven de verwachten prijs .Wij zijn jullie voor altijd dankbaar voor alles wat jullie hebben gedaan voor ons wij vinden dat jullie een dikke vette 10 verdienen .Jullie zijn het bewijs dat er ook eerlijke makelaars zijn met het hart op de juiste plaats volgens Marie POPPINS bestaat daar voor maar een woord . SUPERFORMIWELDIGEINDIEFANTACOLOSACHTIG
Heel blij met de inzet, professionaliteit, en aanpak van makelaar Nikita. Mijn woning was snel en efficiënt verkocht en het contact verliep heel fijn!
Open, honest, proactive and professional! I used them for both sale and purchase and will use them again. Fully recommended.
Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC