Ervaringen

De Top makelaar van Rotterdam. Fijne duidelijke communicatie met korte lijnen. Geen bla bla. Heeft goede kennis van de woning markt. Begeleiden je van a tot z. Ze hebben mijn huis binnen een week verkocht. Bedankt Sonny en Denise voor de verkoop van mijn huis.
Het appartement was snel verkocht, erg fijn! Ook leuk dat je de statistieken te zien kreeg. Onze aangewezen makelaar maar één keer gezien verder alleen telefonisch contact. Hierbij wel wat te verbeteren, persoonlijke contact hadden wij meer op prijs gesteld. Onze binnendienstmedewerkster Denise, reageerde wel overal snel op. tip: probeer ondanks de drukte toch de klanttevredenheid hoog te houden!
Fijne mensen bij Maartenmakelaardij!
Kundig, accuraat, informeel en vriendelijk! Een top makelaar die altijd bereikbaar is en ik zeker aan anderen zou aanbevelen.
We zijn vanaf het eerste gesprek goed geholpen door Maarten Makelaardij! Erg vriendelijk personeel! De fotograaf heeft prachtige foto's van ons huis gemaakt en de bezichtigingen zijn netjes in overleg gepland en zijn goed verlopen. Doordat ons huis op de social media is gezet hebben wij ons huis in 2 weken kunnen verkopen. Ze zijn altijd goed bereikbaar, zowel telefonisch als via what's app. Als we vragen hadden konden we deze altijd stellen. #dankbaar
CHAPEAU Maarten Makelaar met name SONNY & DENISE super bedankt voor de goede begeleiding/ondersteuning bij de verkoop van onze woning binnen 14 dagen hebben jullie onze woning verkocht voor een ver boven de verwachten prijs .Wij zijn jullie voor altijd dankbaar voor alles wat jullie hebben gedaan voor ons wij vinden dat jullie een dikke vette 10 verdienen .Jullie zijn het bewijs dat er ook eerlijke makelaars zijn met het hart op de juiste plaats volgens Marie POPPINS bestaat daar voor maar een woord . SUPERFORMIWELDIGEINDIEFANTACOLOSACHTIG
Heel blij met de inzet, professionaliteit, en aanpak van makelaar Nikita. Mijn woning was snel en efficiënt verkocht en het contact verliep heel fijn!
Open, honest, proactive and professional! I used them for both sale and purchase and will use them again. Fully recommended.
Super goede service, altijd bereikbaar! Ons huis is snel verkocht, voor een goede prijs. Kortom, niks anders dan lof, top makelaar! Met extra dank aan Sonny en Denise voor alles in zo’n korte tijd mogelijk te maken!
Hele fijne ervaring gehad voor verkoop van mijn appartement. Goede communicatie en zaken zijn snel geregeld. Hele team neemt tijd voor al je vragen, bereikbaarheid via Whatsapp is top. Ook complimenten aan de professionele fotografe waarmee ze samenwerken. Ze laat je huis er prachtig uit zien.
Wat een fijn en enthousiast makelaarskantoor zijn jullie. Zeer professionele en directe no-nonsense begeleiding, een verademing i.t.t. andere makelaarskantoren in R’dam. Als ik m’n nieuwe huis ooit wil verkopen, zijn jullie de eerste die ik bel! Dank Sonny, Denise en de rest van het team! :)
Ik ben heel blij met MM. Mijn appartement is snel - en boven de vraagprijs- verkocht. Met name Karin en Denise hebben de verkoop zeer professioneel en efficient begeleid. Bedankt dames!
Top makelaars! Voelen precies aan wat je wilt en klant staat centraal... heb alles vol vertrouwen uit handen gegeven. Bedankt Joanne en Patrick voor jullie inzet! Mijn appartement was binnen 5 dagen verkocht! Ik raad jullie zeker aan bij anderen!
We zijn erg tevreden over de dienstverlening van Maarten Makelaardij. Zowel in de voorbereidingen, de bezichtigingen en de afronding van de verkoop. Heel prettige ook was de persoonlijke communicatie. Ons appartement was snel verkocht! Al met al raden we Maarten Makelaardij zeker aan.
Binnen 3 maanden ons droomhuis gekocht en onze eigen woning verkocht! Bedankt Maartenmakelaardij en met name Maarten en Mandy voor jullie professionele begeleiding bij aan- en verkoop. Door jullie snelle handelen, goede bereikbaarheid en altijd klaarstaan met raad en daad hebben we deze spannende periode als zeer prettig ervaren waarbij we ons altijd door jullie gesteund voelden.
Wij hebben ons huis via Maarten Makelaardij kunnen verkopen. Maarten Makelaardij valt te omschrijven als een professionele makelaar met oog voor de klant. Mede door de goede begeleiding en een groot (social media) netwerk wat Maarten Makelaardij heeft opgebouwd was het huis binnen een week verkocht. De begeleiding is zeer goed en ook erg betrokken, dit merk je in het snelle doch prettige schakelen tussen klant en de vaste contactpersonen van Maarten Makelaardij.
Wij hebben met veel plezier een woning bij MaartenMakelaardij gekocht en daarna ook onze eigen woning bij hen verkocht. MM is zeer betrokken en ontneemt alle zorgen rondom het (ver)koopproces.
Maartenmakelaardij is een makelaar 2.0. Jonge, frisse organisatie met korte lijnen (Whatsapp-groep met makelaar en commercieel binnendienst-medewerker) en ruime ervaring in de Rotterdamse woningmarkt. Focus op social media (ruim 40k volgers op Facebook en nu ook heel actief op Instagram) is een edge van Maartenmakelaardij en het gebruik van digitale media voor de woningpresentatie is van hoog niveau. Ruime openingstijden maakt het voor aspirant-kopers ook een aantrekkelijke partij. Ik kan iedereen deze makelaar van harte aanbevelen.
maarten makelaardij wilde mijn woning niet verkopen want ze zouden de wijk niet kennen en verwezen mij door.. 3 weken later stond er een woning 3 straten verder wel door maarten makelaardij in de verkoop. jammer maar inmiddels is mijn woning verkocht door een goede andere makelaar!
Bedankt MAARTENMakelaardij voor jullie uitstekende service, advies en hulp bij de verkoop van mijn woning. Alles is vlot verlopen, communicatie ging soepel en binnen een week mijn woning verkocht. Sonny en Denise dank voor jullie inspanning en inzet!
MAARTENmakelaardij heeft binnen een paar dagen ons huis zeer succesvol verkocht. Het contact met Patrick en Joanne was erg prettig! Via WhatsApp kregen we up-to-date informatie en konden we onze vragen stellen. Kortom, zeker aan te bevelen!
Wat een fijn bedrijf! Echt een snelle verkoop en alles wordt geregeld op de manier van nu. FB, whatsapp alles gaat rap en hip, ik houd ervan! Joanne en Patrick, wat een toppers, ze gaan net even dat stukje verder en bieden je hulp bij alles wat je nodig hebt. �
Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC