Ervaringen

Top makelaars! Voelen precies aan wat je wilt en klant staat centraal... heb alles vol vertrouwen uit handen gegeven. Bedankt Joanne en Patrick voor jullie inzet! Mijn appartement was binnen 5 dagen verkocht! Ik raad jullie zeker aan bij anderen!
We zijn erg tevreden over de dienstverlening van Maarten Makelaardij. Zowel in de voorbereidingen, de bezichtigingen en de afronding van de verkoop. Heel prettige ook was de persoonlijke communicatie. Ons appartement was snel verkocht! Al met al raden we Maarten Makelaardij zeker aan.
Binnen 3 maanden ons droomhuis gekocht en onze eigen woning verkocht! Bedankt Maartenmakelaardij en met name Maarten en Mandy voor jullie professionele begeleiding bij aan- en verkoop. Door jullie snelle handelen, goede bereikbaarheid en altijd klaarstaan met raad en daad hebben we deze spannende periode als zeer prettig ervaren waarbij we ons altijd door jullie gesteund voelden.
Wij hebben ons huis via Maarten Makelaardij kunnen verkopen. Maarten Makelaardij valt te omschrijven als een professionele makelaar met oog voor de klant. Mede door de goede begeleiding en een groot (social media) netwerk wat Maarten Makelaardij heeft opgebouwd was het huis binnen een week verkocht. De begeleiding is zeer goed en ook erg betrokken, dit merk je in het snelle doch prettige schakelen tussen klant en de vaste contactpersonen van Maarten Makelaardij.
Wij hebben met veel plezier een woning bij MaartenMakelaardij gekocht en daarna ook onze eigen woning bij hen verkocht. MM is zeer betrokken en ontneemt alle zorgen rondom het (ver)koopproces.
Maartenmakelaardij is een makelaar 2.0. Jonge, frisse organisatie met korte lijnen (Whatsapp-groep met makelaar en commercieel binnendienst-medewerker) en ruime ervaring in de Rotterdamse woningmarkt. Focus op social media (ruim 40k volgers op Facebook en nu ook heel actief op Instagram) is een edge van Maartenmakelaardij en het gebruik van digitale media voor de woningpresentatie is van hoog niveau. Ruime openingstijden maakt het voor aspirant-kopers ook een aantrekkelijke partij. Ik kan iedereen deze makelaar van harte aanbevelen.
maarten makelaardij wilde mijn woning niet verkopen want ze zouden de wijk niet kennen en verwezen mij door.. 3 weken later stond er een woning 3 straten verder wel door maarten makelaardij in de verkoop. jammer maar inmiddels is mijn woning verkocht door een goede andere makelaar!
Bedankt MAARTENMakelaardij voor jullie uitstekende service, advies en hulp bij de verkoop van mijn woning. Alles is vlot verlopen, communicatie ging soepel en binnen een week mijn woning verkocht. Sonny en Denise dank voor jullie inspanning en inzet!
MAARTENmakelaardij heeft binnen een paar dagen ons huis zeer succesvol verkocht. Het contact met Patrick en Joanne was erg prettig! Via WhatsApp kregen we up-to-date informatie en konden we onze vragen stellen. Kortom, zeker aan te bevelen!
Wat een fijn bedrijf! Echt een snelle verkoop en alles wordt geregeld op de manier van nu. FB, whatsapp alles gaat rap en hip, ik houd ervan! Joanne en Patrick, wat een toppers, ze gaan net even dat stukje verder en bieden je hulp bij alles wat je nodig hebt. �
Dankjewel Maarten Makelaardij voor jullie diensten en hulp! De verkoop had niet beter geregeld kunnen worden! Joanne jij in het bijzonder heel erg bedankt voor al je hulp met al mijn (kleine en grote) vragen zowel via de groepsapp, als telefonisch als persoonlijk. Heel fijn dat je altijd klaarstond ! Jullie zijn een topteam 💪🏻
Mijn appartement wilde ik verkopen. En vanaf dag 1 had ik een goed gevoel bij Maarten Makelaardij. Ik woon in het buitenland en alles hebben zij voor me geregeld. Ze houden zich aan de afspraken. Je hebt totaal geen zaken waar jij je zorgen om hoef te maken. Communicatie goed, afhandeling goed. Ik heb een HEEEL prettige ervaring met Maarten Makelaardij. Met succes is mijn appartement binnen 2 weken verkocht. Extra dank aan Sonny, Herjan, en de rest van de collega's die ik zo af en toe gesproken heb.
Fijne makelaar. Snelle en duidelijke communicatie. Je merkt dat het team goed op elkaar is ingespeeld. Dit maakt het verkoopproces erg prettig.
Appartement in Rotterdam binnen twee weken verkocht. Supersnel! Fantastische begeleiding gehad van Sonny en Denise. Zeer kundig, duidelijke communicatie. Aanrader !
MaartenMakelaardij heeft ons naar alle tevredenheid geholpen ons appartement te verkopen. Echt tof vonden we het bepaald niet om ons vertrouwde buurtje en ons thuis te moeten verlaten, maar de pijn werd verzacht doordat MaartenM ons, zoals dat tegenwoordig zo mooi heet, grotendeels heeft ontzorgd. Vaker opgemerkt maar ook heel erg waar: de goede communicatie (groepsapp) en een gestroomlijnde en stipte uitvoering.
Wellicht voor zovelen is het verkopen van een woning geen dagelijkse kost. Als leek zag ik tegen alle regelzaken op. De medewerkers van MaartenMakelaardij waren hierin allen erg behulpzaam (waarvoor nogmaals dank!). Fijn dat mijn woning snel was verkocht. 🥂🍾🎉
Zeer goed te bereiken, vriendelijk, persoonlijk en een uitstekende prijs ontvangen voor onze woning! Aan te raden voor de verkoop van je huis!
Heel fijn persoonlijk geholpen en ons huis was binnen 6 dagen verkocht op de manier die wij het zelf graag wilde!!
Goede makelaar, professionele medewerkers met goede en reëele adviezen. Tijdens het proces gemakkelijk contact via de app.
Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC