Ervaringen

Wendy Appartement in Rotterdam binnen twee weken verkocht. Supersnel! Fantastische begeleiding gehad van Sonny en Denise. Zeer kundig, duidelijke communicatie. Aanrader !
Daan MaartenMakelaardij heeft ons naar alle tevredenheid geholpen ons appartement te verkopen. Echt tof vonden we het bepaald niet om ons vertrouwde buurtje en ons thuis te moeten verlaten, maar de pijn werd verzacht doordat MaartenM ons, zoals dat tegenwoordig zo mooi heet, grotendeels heeft ontzorgd. Vaker opgemerkt maar ook heel erg waar: de goede communicatie (groepsapp) en een gestroomlijnde en stipte uitvoering.
Raúl Wellicht voor zovelen is het verkopen van een woning geen dagelijkse kost. Als leek zag ik tegen alle regelzaken op. De medewerkers van MaartenMakelaardij waren hierin allen erg behulpzaam (waarvoor nogmaals dank!). Fijn dat mijn woning snel was verkocht. 🥂🍾🎉
Sander Zeer goed te bereiken, vriendelijk, persoonlijk en een uitstekende prijs ontvangen voor onze woning! Aan te raden voor de verkoop van je huis!
Berber Heel fijn persoonlijk geholpen en ons huis was binnen 6 dagen verkocht op de manier die wij het zelf graag wilde!!
Desiree Goede makelaar, professionele medewerkers met goede en reëele adviezen. Tijdens het proces gemakkelijk contact via de app.
Cynthia Vanaf het eerste gesprek met Sonny van de Geer hadden we gelijk een goed gevoel. Dit wordt onze makelaar. De manier waarop ze werken via facebook en contact via Whatsapp is erg prettig en snel. Ons appartement was binnen een week met alleen Facebook verkocht. Ongelofelijk snel! Bedankt voor de goede zorgen Sonny en ook Denise en Mandy. Mocht je je huis / appartement willen verkopen zou ik zeker Maartenmakelaardij aanbevelen.
Matty Thanks again to Nikita, Denise, Marjolein, and the rest of the team!
Dilek Enorm tevreden over MAARTENMakelaardij. Mijn appartement is binnen 3 weken verkocht. De verkoopmakelaar heeft me telkens goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Heel handig dat er wordt gewerkt met een groepsapp. Kon altijd mijn vragen stellen die vrijwel meteen beantwoord werden. En de afsluiting vandaag met de fotootjes vond ik erg leuk. Ik zal MAARTENMakelaardij zeker bij anderen aanbevelen.
De Contact is goed verlopen, de whatsappgroep is als pluspunt ervaren. Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen.
Slaviša Ons appartement in Rotterdam Heliport is door MaartenMakelaardij binnen 2 weken verkocht voor een mooie prijs. Super leuk contact via whatsapp, lekker direct en snel. Sonny Van de Geer was onze makelaar en daarnaast hebben we ook veel contact gehad met Denise, beide zijn top professionals die echt enthousiast te werk gaan!
Michel Nu echt een officieel ! Huis verkocht ! Bedankt Maarten makelaardij voor de geweldige service, dienstverlening en enthousiasme. Super !
Bart Wij hebben inmiddels toch al aardig wat huizen verkocht in ons leven, maar nooit eerder hebben we zo'n persoonlijke en professionele klik gevoeld als met MAARTENMakelaardij. Als makelaar hebben zij onze wensen én de markt ontzettend goed aangevoeld, waardoor er samen goed geschakeld kon worden. MAARTENMakelaardij heeft zich laten zien als een groep professionals die de tijdsgeest vlekkeloos aanvoelen en die bewezen hebben van grote toegevoegde waarde te zijn. Thanks guys! Bart & Ina.
Leonie We hebben via Maarten een super leuk huis gekocht en ons eigen huis binnen een week, boven de vraagprijs, verkocht! We zijn erg blij met de goede service en vriendelijke medewerkers van Maarten. Een leuk team met verstand van zaken!
Stephanie We zijn erg goed geholpen door Sonny. Hij weet veel over de Rotterdamse markt en wist hier goed op in te spelen. Heel het proces werden wij daarbij erg goed ondersteund.
Kelly Goed en helder advies gekregen en ons huis is zeer snel verkocht met een hele mooie prijs. De communicatie is erg prettig verlopen en er wordt echt met je mee gedacht. Zeer prettige ervaring om met MaartenMakelaardij te hebben gewerkt.
Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC