fbpx

Duncan & Desirée

Prins Frederikplein 505 – Duncan & Desirée

We kregen van MAARTENMakelaardij al direct in het kennismakingsgesprek een oprecht en reëel advies dat goed voorbereid was, onder andere gebaseerd op de woningen in onze buurt. De vriendelijke en rustige aanpak in de omgang met de kopers gaf ons een fijn gevoel. De communicatie verliep telefonisch en via een WhatsApp-groep met onze makelaar en een medewerker van de binnendienst. We hadden bij beide zijdes een vaste contactpersoon, wat erg prettig communiceerde en de lijnen kort hield. Beide medewerkers waren erg enthousiast en hadden verstand van zaken. We werden tijdig op de hoogte gesteld van ingeplande bezichtigingen en werden er achteraf telkens direct over bijgepraat. Daarbij kregen we uitgebreid te horen wat de reacties waren op onze woning en de drijfveren van de kijkers, met bijbehorende adviezen en verwachtingen over eventuele biedingen.

Op de dag van de overdracht was de makelaar zowel bij de eindinspectie als bij de overdracht bij de notaris aanwezig, iets dat we niet hadden verwacht maar als zeer prettig hebben ervaren. Kortom, van begin tot eind een rustige en vriendelijke aanpak, maar wel zeker goed geïnformeerd en doelgericht!

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC