fbpx

Guiliano & Rachel

Lloydstraat 252 – Guiliano & Rachel

Sonny heeft ons goed geadviseerd bij de verkoop van onze woning en ook bij de aankoop van onze nieuwe woning. We hebben steeds het gevoel gehad een realistisch en eerlijk advies te krijgen in ons belang. Het eerste oriënterend gesprek gaf direct een goed en vertrouwd gevoel. Daarna verliep de communicatie zeer vlot en snel. De bereikbaarheid zowel telefonisch, via whassap en per mail was zeer laagdrempelig, prettig en informeel.

Bij afwezigheid was ook de waarneming goed, waarvoor dank Herjan. Er was een uitgestippeld plan van aanpak, hetgeen duidelijkheid gaf.
Ook de ondersteuning vanuit kantoor was prettig en snel.

Heel fijn was het uitbesteden van de bezichtigingen, waarbij er slechts drie dagen nodig waren, waardoor de overlast minimaal was. Een extra service is ook de ontvangst en begeleiding van de kopers bij extra bezichtigingen. Van hen ook alleen maar lof over Sonny.

Al met al was zowel de aan- en verkoop een fijne ervaring. In de toekomst zullen we MAARTENMakelaardij zeker weer benaderen.

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC