fbpx

Rico – Jufferstraat 222

JUFFERSTRAAT 222 – RICO

Na 20 jaar geleden voor het laatste in aanraking te zijn geweest met de makelaardij had ik nog het beeld van toen. Grote bedragen en snelle, korte service. Dit beeld werd tijdens de ontmoeting met MAARTENMakelaardij wel anders. Je merkte al snel dat het op een oprechte, vlotte manier ging. Met zowel de receptioniste, makelaar Patrick als ondersteuning Marjolein had ik een goede ervaring. Er werd snel geschakeld, wat erg fijn is. Ik kwam in aanraking met MAARTENMakelaardij doordat de verkopende partij van mijn nieuwe woning hen had gekozen. Door de bezichtiging kreeg ik een goed gevoel bij de makelaar. Ik moest mijn eigen huis ook nog in de verkoop zetten en al snel kwam ik tot de conclusie dat MAARTENMakelaardij de juiste keuze was.

De aankoop en verkoop bij dezelfde makelaar doen was een fijne ervaring. Er was voldoende ruimte om het proces met elkaar te bespreken kijkende naar mijn situatie. Je merkte dat de drive het geven van passend advies was. Na enkele maanden heb ik Patrick zelfs nog uitgenodigd voor een drankje om hem te bedanken voor de gemoedelijke periode met een goed advies. Ik als niet zoekende naar een andere woning ben uiteindelijk tot een mooie aan- en verkoop gekomen.

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC