fbpx

Gebruik iPads

Gebruik e-scooters

Video: duurzaamheid & digitalisering

maarten wordt steeds groener

We horen je denken: “Steeds groener? Maar jullie zijn zo mooi oranje!” Het gaat uiteraard niet om een complete opknapbeurt van een totaal andere huisstijl, dus geen zorgen. Wij van MAARTENMakelaardij willen duurzamer worden en dat voeren we door in de (interne) processen, zodat wij bijdragen aan duurzaamheid. Dit gaat beetje bij beetje en we zullen hierin continue onderzoeken welke zaken we op een groene manier kunnen optimaliseren.

ELEKTRISCHE SCOOTER

Vroom, vroom.. Heb je ons al gespot op onze elektrische scooters in Rotterdam? MAARTEN heeft twee e-scooters waarmee we naar afspraken kunnen rijden. Een milieuvriendelijke manier van vervoer en wij kunnen makkelijker de drukte van de stad ontwijken. Dat laatste pluspunt is wel zo eerlijk om toe te geven.

Ipads

MAARTENMakelaardij is fan van tablets! En dan met name de makelaars. Zij gebruiken de iPad dus ook trouw. Handig om te gebruiken tijdens het verkoopgesprek om voorbeelden te laten zien, zoals (vergelijkbare) woningen en onze unieke video’s of posts op onze social media kanalen. De makelaar gebruikt de iPad ook tijdens bezichtigingen. De dossierstukken zijn makkelijk op te zoeken en de hij/zij kan samen met een kijker bepaalde documenten doornemen en uitleg geven.

online vragenlijsten

Voor verkopers hebben we het invullen van de vragenlijsten iets makkelijker gemaakt. Wij hebben een op maat gemaakt systeem gerealiseerd om de vragenlijsten online in te vullen. Geen papier meer nodig, het invullen is overzichtelijker, alle antwoorden zijn goed leesbaar én alle vragen dienen ingevuld te zijn (geen ontbrekende zaken). Oftewel, een vooruitstrevende tool.

Een bod plaatsen

Video: online bezichtiging plannen

Digitale administratie

MAARTEN gaat voor digitalisering

In onze ogen kunnen bepaalde processen efficiënter waardoor wij continue op zoek zijn naar vernieuwing en dan met name op het gebied van digitalisering. Dit geeft als voordeel dat bepaalde processen makkelijker en/of duidelijker worden gemaakt en er geen papier meer aan te pas komt. Hierdoor hebben deze gedigitaliseerde onderdelen ook invloed op duurzaamheid.

Bod Plaatsen

Hoe formuleer je eigenlijk precies een bod? Wij helpen je een handje! Je plaatst een bod op onze website via de pagina van de desbetreffende woning. Door de invulvelden weet je precies hoe je jouw voorstel kan omschrijven en weet je zeker dat het volledig is. Bovendien krijg je een bevestiging waardoor je de garantie hebt dat je bod bij ons binnen is gekomen. Het gaat dus om een gesloten bieding waardoor je voorstel niet online zichtbaar is, maar wel direct bij de makelaar terecht komt. Klik hier voor de instructievideo!

Online Bied-systeem

Door online bieden maken we het biedingsproces transparanter (een veelgehoorde wens vanuit aspirant kopers) en geven we bieders de mogelijkheid gedurende het proces van bieden zijn of haar bod aan te passen. Meer informatie vind je op deze pagina. Let op: dit is dus anders dan ‘Een bod plaatsen via de site’.

Online bezichtiging plannen

Stel je voor. Je bent op reis met een mega tijdverschil of je telefoon is stuk. Dan is bellen best lastig. Naast telefonisch contact en WhatsApp kan je bij ons ook via de site op sommige woningen een bezichtiging plannen. Je ziet direct welke tijden beschikbaar zijn en als je de aanvraag hebt ingediend, hoor je van ons of de afspraak is gepland. Bekijk hier onze instructievideo!

Let op: dit is een pilot. Op dit moment zitten we in een testfase om te onderzoeken of we deze tool blijven houden. 

Digitale boekhouding

Betalingen gaan uiteraard al digitaal, zo old school is MAARTENMakelaardij ook weer niet. Wat wel leuk is om te weten, is dat onze gehele boekhouding digitaal is. Alle facturen en overige financiële zaken worden verwerkt en bewaard via een online systeem. Grote administratiemappen zijn verleden tijd!

 

Instagram

Youtube

WhatsApp met Klanten

Blog

De sociale MAARTEN

Begonnen met Hyves, maar inmiddels een groot bereik op Facebook en Instagram en gebruiken we ook andere social media kanalen. Inmiddels is dit onderdeel niet meer weg te denken uit onze werkwijze waardoor we ook onderscheidend zijn op dit gebied. Meer informatie vind je op onze pagina Social media.

WhatsApp

Whatsappen met onze klanten of een bezichtiging plannen. Het kan bij ons allemaal! Op deze manier communiceren we snel en efficiënt en weet je precies waar je aan toe bent. Wel zo makkelijk!

Instagram

Check ons kanaal voor onder andere ons woningaanbod, kijkje achter de deuren en leuke (win)acties.

Instagram Rotterdam 
Instagram Drechtsteden 

Facebook

Op onze pagina zie je een preview van onze woningen en kan je direct de woning bekijken door te klikken op onze websitelink.

Facebook Rotterdam
Facebook Drechtsteden 

LinkedIn

Via dit platform geven wij onder andere updates over de woningmarkt, ontwikkelingen, nieuwe en succesvolle verkopen en vacatures.

LinkedIn Rotterdam
LinkedIn Drechtsteden

YouTube

Wij zijn gek op videocontent en maken dan ook diverse filmpjes om je te verrassen. Al onze unieke video’s vind je terug op ons YouTube kanaal.

YouTube Rotterdam
YouTube Drechtsteden

Blog

MAARTEN schrijft! In elke blog vertellen wij jou uiteenlopende verhalen, zodat je weer helemaal up-to-date bent. Dit doen we onder de noemer ‘No-nonsense gebabbel’. Meer lezen? Klik dan hier.

MAARTENMakelaardij

Dus ja.. MAARTENMakelaardij is het makelaarskantoor anno nu. We helpen je graag bij jouw reis op de woningmarkt. Dit doen we op een vernieuwende manier. Net even anders… Dat is hoe we het doen. Ben je benieuwd wat we doen? Nice. Daarvoor verwijzen je graag door naar onze diensten pagina. Klik op de knop om naar onze dienstenpagina te gaan.

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC