Bekijk onze video

Vragen? Contact ons:

Rotterdam Bel 010 818 14 87 Whatsapp +31 (0) 6 28 46 05 03 Drechtsteden Bel 078 890 27 48 Whatsapp +31 (0) 6 22 14 52 52

MAARTENMAKELAARDIJ ROTTERDAM

In 2009 werd MAARTENMakelaardij geboren. Maarten Broekman en Herjan Rook RMT wilden breken met het traditionele makelaarsvak en écht iets nieuws introduceren in de Rotterdamse makelaarswereld. Het bleek het begin van een sprookje dat werkelijkheid werd. MAARTENMakelaardij is uitgegroeid tot een fenomeen, een stabiele speler op de (woning)markt van Groot-Rotterdam en de Drechtsteden. Het bedrijf groeide exponentieel en het personeelsbestand explodeerde mee met deze ontwikkeling. Met vestigingen in Rotterdam en Dordrecht biedt MAARTENMakelaardij haar diensten aan in Rotterdam en de Drechtsteden.

De aanpak van MAARTEN kenmerkt zich door de focus op social media en ijzersterke service. Het makelaarskantoor gaat met de tijd mee en maakt gebruik van de middelen en kanalen waarop de klant zich begeeft. Zo WhatsAppen ze met klanten over de voortgang van een aan- of verkoop, belanden nieuwe woningen als eerst op social media en worden woningen vaak pas op Funda gezet nadat ze verkocht zijn. MAARTENMakelaardij richt zich vooral op young professionals, expats en jonge gezinnen. Ze begrijpen heel goed dat je overdag allerlei dingen te doen hebt en bezichtigen daardoor ook ’s avonds en in het weekend.

MAARTENMakelaardij richt zich vanaf het begin op de particuliere woningmarkt, maar inmiddels groeit MAARTEN uit tot een serieuze partner in nieuwbouw- en transformatieprojecten. Onder de noemer MAARTENMakelaardij Transformatie werken ze aan verschillende nieuwbouw- en transformatieprojecten in Rotterdam en de Drechtsteden. Meer informatie over MAARTENMakelaardij Transformatie? Klik hier.

Het team van MAARTENMakelaardij Rotterdam bestaat uit:

Maarten Broekman, Herjan Rook, Nynke Broekman, Karin Janssen, Mandy Roos, Patrick van Bueren, Denise Klootwijk, Priscilla Selhorst, Angelique van Honschoten-Selders, Marjolein Reedijk, Nikita de Wit, Joanne Schreuder, Sonny van de Geer, Quinten Boender, Hiske van Haften en Romy Terlouw.

 

Meer weten over het team? Klik hier.

DE SOCIAL MEDIA MAKELAAR

We worden weleens ‘de social media makelaar’ genoemd. Dat is ook niet zo vreemd. Op Facebook en Instagram hebben we een totaal aantal volgers van ca. 50.000. En om er even een Rotterdamse vergelijking tegenaan te gooien, dat is ongeveer evenveel als het aantal stoelen in De Kuip. Volg jij ons al op social media? Klik op de linkjes en volg ons! Meer over MAARTENMakelaardij op social media? Klik hier.

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC