Social media

MAARTENMakelaardij – de social media makelaar

Wist je dat Facebook wereldwijd maandelijks 1,78 miljard actieve gebruikers heeft? En dat WhatsApp inmiddels al meer dan 1 miljard gebruikers bereikt heeft? Social media is stevig doorgedrongen in onze wereld. Wij van MAARTENMakelaardij weten dat het grootste deel van onze klanten online goed uit de voeten kan. Vandaar dat we jaren terug gestart zijn met het aanbieden van onze woningen via social media. Sindsdien is social media steeds belangrijker geworden, ook voor ons. Op deze pagina lees je meer over MAARTENMakelaardij op social media!

FACEBOOK

Wij plaatsen een Followers First op Facebook, oftewel nieuwe woningen worden gedeeld met onze volgers. Na het plaatsen van een korte wervende tekst en een selectie aan foto’s kan het taggen beginnen! Naar aanleiding van de Facebookpost worden de eerste bezichtigingafspraken meteen ingepland. Afhankelijk van het animo wordt samen met de verkoper(s) bepaald of de woning ook nog op andere kanalen wordt aangeboden.

Naast onze prachtige nieuwe woningaanbod kan je ons ook volgen voor de (nieuwste) ontwikkelingen van Rotterdam en de Drechtsteden. Wij nemen je mee naar trendy hotspots binnen onze stad en houden je op de hoogte van activiteiten, nieuwbouwprojecten en mooie Rotterdamse plaatjes.

WhatsApp

De nieuwste ontwikkelingen volgen wij nauwgezet en wij bieden de nieuwste en meest gemakkelijke vormen van communicatie aan. Juist daarom zetten wij WhatsApp in! En dat doen wij op 2 manieren.

Voor onze klanten maken wij een groepsapp aan met de makelaar en binnendienst en is dit naast e-mail en telefonisch contact een extra service om snel en tevens zeer gemakkelijk te schakelen. Hierdoor blijven wij met elkaar van alles op de hoogte.

Geen tijd om te bellen voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging? Aspirant-kopers kunnen via Whatsapp direct een bezichtiging aanvragen en op deze manier wordt adequaat een afspraak ingepland. Wel zo makkelijk!

Instagram

Kijk met ons mee voor de beste ideeën over wonen in #Rotterdam. Fraaie #huizen op verrassende plekken, met onverwacht mooie uitzichten en inkijkjes!

LinkedIn

Via dit platform geven wij onder andere updates over de woningmarkt, ontwikkelingen, nieuwe en recente verkopen en vacatures.

 

Live bezichtiging via Facebook

Wil je een goed beeld hebben van een woning voordat je tijd vrij maakt voor een bezichtiging en ben je bijvoorbeeld op vakantie of op uw werk? Wij maken het gemakkelijk! Dankzij het online bezichtigen via Facebook Live Video leidt de makelaar jou rond waardoor je een goed beeld van de woning kan vormen voordat je een bezichtiging aanvraagt. Daarnaast kan je vragen stellen die direct worden beantwoord. Heb je het gemist? Geen zorgen, de video wordt daarna op onze tijdlijn geplaatst om het terug te kijken. Het is een vernieuwende, leuke en vooral efficiënte manier van presenteren waarbij wij op een andere manier een grote groep geïnteresseerden bereiken.

360 graden video

Oftewel virtual reality. In deze video krijg je vanuit jouw luie stoel het idee dat je zelf in de woning loopt terwijl de makelaar alles vertelt over het huis. Door je telefoon horizontaal te houden en mee te draaien kan je het huis volledig bekijken waardoor het lijkt alsof je letterlijk aan het rond kijken bent. Op deze manier heb je een totaalbeleving, helemaal in combinatie met een virtual-reality-bril.

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC