Social media

MAARTENMakelaardij – de social media makelaar

Wist je dat Facebook wereldwijd maandelijks 1,78 miljard actieve gebruikers heeft? En dat WhatsApp inmiddels al meer dan 1 miljard gebruikers bereikt heeft? Social media is stevig doorgedrongen in onze wereld. Wij van MAARTENMakelaardij weten dat het grootste deel van onze klanten online goed uit de voeten kan. Vandaar dat we jaren terug gestart zijn met het aanbieden van onze woningen via social media. Sindsdien is social media steeds belangrijker geworden, ook voor ons. Op deze pagina lees je meer over MAARTENMakelaardij op social media!

FACEBOOK

Wij plaatsen een Followers First op Facebook, oftewel nieuwe woningen worden gedeeld met onze volgers. Na het plaatsen van een korte wervende tekst en een selectie aan foto’s kan het taggen beginnen! Naar aanleiding van de Facebookpost worden de eerste bezichtigingafspraken meteen ingepland. Afhankelijk van het animo wordt samen met de verkoper(s) bepaald of de woning ook nog op andere kanalen wordt aangeboden.

Naast onze prachtige nieuwe woningaanbod kunt u ons ook volgen voor de (nieuwste) ontwikkelingen van Rotterdam. Wij nemen u mee naar trendy hotspots binnen onze stad en houden u op de hoogte van activiteiten, nieuwbouwprojecten en mooie Rotterdamse plaatjes.

WhatsApp

De nieuwste ontwikkelingen volgen wij nauwgezet en wij bieden de nieuwste en meest gemakkelijke vormen van communicatie aan. Juist daarom zetten wij WhatsApp in! En dat doen wij op 2 manieren.

Voor onze klanten maken wij een groepsapp aan met de makelaar en binnendienst en is dit naast e-mail en telefonisch contact een extra service om snel en tevens zeer gemakkelijk te schakelen. Hierdoor blijven wij met elkaar van alles op de hoogte.

Geen tijd om te bellen voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging? Aspirant-kopers kunnen via Whatsapp direct een bezichtiging aanvragen en op deze manier wordt adequaat een afspraak ingepland. Wel zo makkelijk!

Instagram

Kijk met ons mee voor de beste ideeën over wonen in #Rotterdam. Fraaie #huizen op verrassende plekken, met onverwacht mooie uitzichten en inkijkjes!

LinkedIn

Via dit platform geven wij onder andere updates over de woningmarkt, ontwikkelingen, nieuwe en recente verkopen en vacatures.

 

Live bezichtiging via Facebook

Wil u een goed beeld hebben van een woning voordat u tijd vrij maakt voor een bezichtiging en bent u bijvoorbeeld op vakantie of op uw werk? Wij maken het gemakkelijk! Dankzij het online bezichtigen via Facebook Live Video leidt de makelaar u rond waardoor u een goed beeld van de woning kan vormen voordat u een bezichtiging aanvraagt. Daarnaast kunt u vragen stellen die direct worden beantwoord. Heeft u het gemist? Geen zorgen, de video wordt daarna op onze tijdlijn geplaatst om het terug te kijken. Het is een vernieuwende, leuke en vooral efficiënte manier van presenteren waarbij wij op een andere manier een grote groep geïnteresseerden bereiken.

360 graden video

Oftewel virtual reality. In deze video krijgt u vanuit uw luie stoel het idee dat u zelf in de woning loopt terwijl de makelaar alles vertelt over het huis. Door uw telefoon horizontaal te houden en mee te draaien kunt u het huis volledig bekijken waardoor het lijkt alsof u letterlijk aan het rond kijken bent. Op deze manier heeft u een totaalbeleving, helemaal in combinatie met een virtual-reality-bril.

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC