fbpx

Verkoopplannen?

HÉ JIJ DAAR… HEB JE VERKOOPPLANNEN?

We komen gráág langs voor een vrijblijvend gesprek om te vertellen wie wij zijn en hoe wij te werk gaan. Het maken van een keuze voor een makelaar in de Drechtsteden is niet makkelijk. Waarom zou je voor MAARTENMakelaardij Drechtsteden kiezen? Nou, omdat wij hét vernieuwende makelaarskantoor in de Drechtsteden zijn!

Wij onderscheiden ons doordat we het makelaarsvak op een heel andere manier uitoefenen. Neem bijvoorbeeld het persoonlijke en efficiënte contact met ons; Middels een WhatsApp groepsgesprek met onze verkoper(s), makelaar en binnendienst kunnen we snel schakelen en elkaar van vorderingen op de hoogte houden. We hebben ook flexibele mogelijkheden voor afspraken in avonden en weekenden als dit jouw voorkeur heeft. Voor ons vanzelfsprekend, we begrijpen natuurlijk ook dat je overdag druk bezig bent. Maar misschien wel het allerbelangrijkst: we hebben een ontzettend grote groep volgers op social media. Dat betekent dat we voor vrijwel alle woningen die we in de verkoop krijgen, wel (een aantal) potentiële kopers hebben.

Is de klik wederzijds? Dan zet ons team zich met ontzettend veel plezier in om jouw woning succesvol te verkopen!

Pssst.. als je van plan bent een huis te verkopen is de kans groot dat je ook een huis wilt kopen in de Drechtsteden. Ook dán is MAARTENMakelaardij jouw makelaar. Bekijk onze aanbod pagina hier! Staat de woning van je dromen er niet bij? Plaats dan een zoekopdracht bij MAARTENMakelaardij.

CONTACT

Bel 078 89 02 748
WhatsApp +31 (0) 6 22 14 52 52.
Mail drechtsteden@maartenmakelaardij.nl

Verkoopplannen? We komen gráág bij je langs!

Neem contact met ons op

    Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC