fbpx
Te Koop

Lange Vaart 5
Bleiswijk

Vraagprijs € 1.100.000,- k.k.

Kenmerken woning

Type woning:
Vrijstaande woning
Bouwjaar:
2002
Ligging:
Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht
Woonoppervlakte:
261 m2
Perceeloppervlakte:
750 m2
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
5
Status:
Beschikbaar
Buitenruimte:
TUIN_RONDOM

Vraag een bezichtiging aan voor Lange Vaart 5 Bleiswijk

Bod Plaatsen

Als je een bod wil uitbrengen, dien je dit via onderstaand formulier te doen. Hierin staan alle zaken die wij nodig hebben waardoor jij makkelijker je bod kan formuleren en wij jouw bod sneller in behandeling kunnen nemen. Na ontvangst bespreken wij het bod met onze verkoper(s). Mocht je vragen hebben dan kan je contact met ons kantoor opnemen.

  Naam bieder:

  Geboortedatum:

  Ik plaats dit bod namens een bedrijf of organisatie. Dit geldt niet voor aankoopmakelaars.Ik ben een aankoopmakelaar en plaats dit bod namens een klant.

  Bieding:

  Nu ga jij jouw bod formuleren door onderstaande velden in te vullen. Bij sommige zaken wordt er extra uitleg gegeven.

  Hier kun je aangeven of jouw bod onder bepaalde voorwaarden is. Hierbij kun je denken aan wel of geen voorbehoud van financiering (of gedeeltelijk) en/of wel of geen bouwtechnische keuring.

  Hieronder kan je aangeven welke datum je voor de overdracht in gedachte hebt. Je kan een specifieke datum of maand doorgeven, maar je kan er ook voor kiezen om ‘flexibel’ of ‘voorkeur verkoper’ te noteren.

  Heb je nog extra zaken te melden of wil je graag een persoonlijke notitie achterlaten voor onze verkoper(s) dan kan dat in het opmerkingenveld.

  Check de lijst van zaken wat er overgenomen kan worden.


  Je bod is enkel bestemd voor MAARTENMakelaardij. Het is niet zichtbaar online en wordt niet aan derden verstrekt. Biedingen van personen onder de 18 jaar worden niet in behandeling genomen.

  Ik verklaar deze gegevens naar waarheid te hebben ingevuld. Ik heb alle dossierstukken (vragenlijsten etc.) ontvangen en de inhoud daarvan is duidelijk.

  Omschrijving

  Deze woning welke wij u met genoegen mogen aanbieden biedt de gelukkige koper veel goeds. De indeling is zodanig dat een voornaam voorterrein plaats biedt aan meerdere auto’s. De garage kan gebruikt worden voor een auto of andere opslag. Door de indeling is de woning uitermate geschikt voor multiple gebruik. Zowel de begane grond als de eerste etage hebben een eigen entree zodat kantoor/praktijk aan huis direct mogelijk is. De woning is vrijstaand en zodanig op de kavel gesitueerd dat er altijd wel een zonnige of een schaduwachtige plek voor u is, in elk geval is de tuin heerlijk en privé. Een overkapping zorgt er voor dat u alle seizoenen van buiten kunt genieten. Door deze indeling is er een master bedroom op de begane grond en zijn er 3 slaapkamers op de 2e etage, het puber paradijs zeg maar. Maar gebruik als een soort kangoeroe woning of het...

  Deze woning welke wij u met genoegen mogen aanbieden biedt de gelukkige koper veel goeds. De indeling is zodanig dat een voornaam voorterrein plaats biedt aan meerdere auto’s. De garage kan gebruikt worden voor een auto of andere opslag. Door de indeling is de woning uitermate geschikt voor multiple gebruik. Zowel de begane grond als de eerste etage hebben een eigen entree zodat kantoor/praktijk aan huis direct mogelijk is. De woning is vrijstaand en zodanig op de kavel gesitueerd dat er altijd wel een zonnige of een schaduwachtige plek voor u is, in elk geval is de tuin heerlijk en privé. Een overkapping zorgt er voor dat u alle seizoenen van buiten kunt genieten. Door deze indeling is er een master bedroom op de begane grond en zijn er 3 slaapkamers op de 2e etage, het puber paradijs zeg maar. Maar gebruik als een soort kangoeroe woning of het huisvesten van een au pair is uiteraard ook mogelijk.

  Bleiswijk is een prettige gemeente, gelegen op zo’n afstand van de grote steden Den Haag, Rotterdam en ook Zoetermeer dat je er snel bent maar ook dat je in een rustige omgeving thuis komt. Bleiswijk is onderdeel van Lansingerland. Alle gewenste voorzieningen om prettig te leven zijn onder handbereik. Winkels, verenigingsleven, scholen (lagere en voortgezet), openbaar vervoer, binnen 5 minuten op de A12, noem maar op. Ook is het een groene gemeente met voldoende mogelijkheden om te recreëren, sterker nog, het begint al direct voor de deur met het wandelgebied en het Rottemerengebied!

  Indeling
  Begane grond:
  Via de fraai aangelegde voortuin komt u bij de entree onder het bordes in een gang die toegang biedt aan een hal van waaruit een werkkamer bereikbaar is, de master bedroom met inloopkast is prettig aan de achterkant aan de tuin gelegen, de badkamer welke voorzien is van alle prettige zaken is nabij. Verder is op deze laag een wasruimte en de dubbele inpandige garage (ca 4.74 x 5,49)

  Woonetage:
  Deze etage heeft de hoofdentree welke te bereiken is via een trap en bordes. De entree biedt toegang aan dit prettige huis wat begint met een voorname ontvangsthal met toilet en garderobe. De dubbele deuren zuigen u als het ware de kern van het huis in. De woonkamer en keuken zijn door de indeling heel erg prettig gesitueerd. Aan de voorzijde van het huis is de zitkamer, daar waar u uitzicht heeft over het wandelgebied waar u rustig zit, genietend van de open haard. Dit loopt over naar een andere zitruimte welke in prettig contact staat met de woonkeuken die aan de achterzijde is gesitueerd. Een prachtige vloer zorgt voor harmonie en luxe uitstraling. De keuken is voorzien van de juiste apparatuur en zorgt voor gezellige avonden.

  Tweede etage:
  Deze etage is door de basis vorm van het huis voorzien van 3 slaapkamers die gevoelsmatig vrijstaand in het huis liggen. De etage is voorzien van de technische ruimte en uiteraard een volledige badkamer. De ronde ramen geven het fraaie uitzicht over groen en de wijk ruimschoots prijs.

  Afmetingen
  Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

  Bijzonderheden

  • Bouwjaar: 2002
  • Woonoppervlakte circa 261 m2
  • Inhoud circa 780 m3
  • Eigen grond perceel meet 750m2
  • Verwarming en warm water middels CV (2016) en boiler
  • Volledig voorzien van dubbele beglazing met balansventilatie
  • In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca,
  goede verbinding tot uitvalswegen.
  • Rottemeren gebied direct om de hoek
  • Uitstekende mogelijkheden voor kantoor/praktijk aan huis
  • In totaal 5 slaapkamers en een dubbele garage
  • Oplevering in overleg.

  Wij nodigen je van harte uit om deze woning in Bleiswijk met eigen ogen te bewonderen. De woning wordt verkocht in collegiale samenwerking met METZ Real Estate.

  Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

  De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

  Locatie

  Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC