fbpx

De biedingstermijn is verlopen.

Aantal biedingen: 01
Verkocht

Batavenoord 13
Groot IJsselmonde, Rotterdam

Hoogste bod € 143.000,- k.k.

Biedingen

De biedingstermijn is verlopen.

Heb je interesse in deze woning? Neem contact met ons op.

Laatste biedingen

Bod #1
€ 143.000 k.k.

Bod geplaatst op:

27.03.2019 (13:26:31)

Woonplaats:

Den Haag

Kenmerken woning

Bouwjaar:
1979
Ligging:
In woonwijk
Woonoppervlakte:
59 m2

Omschrijving

Proost op jouw nieuwe thuis! Dit 2-kamer appartement heeft een stijlvolle afwerking waardoor je bij binnenkomst een fijne sfeer ervaart. Het ruime leefgedeelte met open keuken is een fijne plek om gezelligheid en ontspanning te combineren. Ook op het zonnige balkon kom je heerlijk tot rust en kan je genieten van een hapje en drankje.

De woning is gelegen in de buurt Groot IJsselmonde en heeft een groene en waterrijke omgeving. Het stadspark de Twee Heuvels is een mooie groene oase van rust. Hier kun je terecht voor fijne ontspanning of een heerlijke wandeling. In het hart van Groot IJsselmonde bevindt zich het winkelcentrum Keizerswaard met diverse winkels en delicatessen. Verder zijn er in de buurt verschillende voorzieningen te vinden, waaronder sportvoorzieningen, scholen en horecagelegenheden. Door de centrale ligging is het openbaarvervoer makkelijk te bereiken waardoor je ook snel in het centrum van Rotterdam bent. Verder is de woning...

Proost op jouw nieuwe thuis! Dit 2-kamer appartement heeft een stijlvolle afwerking waardoor je bij binnenkomst een fijne sfeer ervaart. Het ruime leefgedeelte met open keuken is een fijne plek om gezelligheid en ontspanning te combineren. Ook op het zonnige balkon kom je heerlijk tot rust en kan je genieten van een hapje en drankje.

De woning is gelegen in de buurt Groot IJsselmonde en heeft een groene en waterrijke omgeving. Het stadspark de Twee Heuvels is een mooie groene oase van rust. Hier kun je terecht voor fijne ontspanning of een heerlijke wandeling. In het hart van Groot IJsselmonde bevindt zich het winkelcentrum Keizerswaard met diverse winkels en delicatessen. Verder zijn er in de buurt verschillende voorzieningen te vinden, waaronder sportvoorzieningen, scholen en horecagelegenheden. Door de centrale ligging is het openbaarvervoer makkelijk te bereiken waardoor je ook snel in het centrum van Rotterdam bent. Verder is de woning gunstig gelegen ten opzichten van de uitvalswegen A15 en A16.

Online Bieden
Deze woning wordt verkocht via ons Online Bied-systeem. Dit betekent dat je bij interesse een bod kunt uitbrengen via een transparant biedingsmodule op onze website. Meer specifieke informatie kun je terugvinden op onze website of is op te vragen bij ons makelaarskantoor.

Indeling
Begane grond:
Gesloten portiekwoning met een intercom, brievenbussen en trappenhuis.

Tweede etage:
Binnenkomst in de hal met toegang tot de meterkast en de verschillende vertrekken. Aan de rechterzijde bevindt zich het gezellige leefgedeelte en is gelegen over de gehele lengte van de woning. Hierdoor heb je voldoende ruimte en kan je de inrichting naar eigen wens verzorgen. De nette afwerking en mooie laminaatvloer maken het plaatje compleet. Zo heb je de charme van een moderne look met een optimaal wooncomfort. De leuke open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven en heeft toegang tot de berging. Door de praktische open indeling is dit een fijne plek waar alles samen komt. Gezelligheid en ontspanning in één! Aan de voorzijde kom je middels de schuifpui op het balkon (ca. 7 m2, zuiden) terecht. De royale slaapkamer (ca. 12 m2) bevindt zich ook aan deze zijde en is te bereiken vanuit het leefgedeelte. Er is genoeg ruimte voor een grote kledingkast waar je fijn je kleding kunt opbergen. Hier vanuit is de nette badkamer toegankelijk welke beschikt over een douchecabine, wastafel, toilet en een wasmachine- en drogeraansluiting. Tevens is de badkamer ook vanuit de hal te bereiken.

Berging:
Bij de woning hoort een berging van ca. 6 m2.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Verkoop middels ons Online Bied-systeem via onze website
• Bouwjaar: 1979
• Woonoppervlakte circa 59 m2
• Inhoud circa 197 m3
• Erfpacht loopt t/m 31-12-2052, canon afgekocht t/m 4-10-2027
• Verwarming middels blokverwarming en warm water middels centrale voorziening
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage € 177,72 per maand (inclusief € 50,- voorschot stookkosten)
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC