fbpx
Te Koop

Grondherenstraat 62 app. 2
Oud Charlois, Rotterdam

Vraagprijs € 395.000,- k.k.

Kenmerken woning

Bouwjaar:
1915
Woonoppervlakte:
135 m2
Perceeloppervlakte:
1.025 m2
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Aantal verdiepingen:
2
Status:
Beschikbaar

Vraag een bezichtiging aan voor Grondherenstraat 62 app. 2 Rotterdam

Bod uitbrengen

Hoe formuleer je eigenlijk precies een bod? Wij helpen je een handje! Door de onderstaande invulvelden weet je precies hoe je jouw voorstel kan omschrijven en weet je zeker dat het volledig is. Bovendien krijg je een bevestiging waardoor je de garantie hebt dat je bod bij ons binnen is gekomen. Het gaat dus om een gesloten bieding waardoor je voorstel niet online zichtbaar is, maar wel direct bij de makelaar terecht komt. Klik hier voor de instructievideo.

  Naam bieder:

  Geboortedatum:

  Ik plaats dit bod namens een bedrijf of organisatie. Dit geldt niet voor aankoopmakelaars.Ik ben een aankoopmakelaar en plaats dit bod namens een klant.

  Bieding:

  Nu ga jij jouw bod formuleren door onderstaande velden in te vullen. Bij sommige zaken wordt er extra uitleg gegeven.

  Hier kun je aangeven of jouw bod onder bepaalde voorwaarden is. Hierbij kun je denken aan wel of geen voorbehoud van financiering (of gedeeltelijk) en/of wel of geen bouwtechnische keuring.

  Hieronder kan je aangeven welke datum je voor de overdracht in gedachte hebt. Je kan een specifieke datum of maand doorgeven, maar je kan er ook voor kiezen om ‘flexibel’ of ‘voorkeur verkoper’ te noteren.

  Heb je nog extra zaken te melden of wil je graag een persoonlijke notitie achterlaten voor onze verkoper(s) dan kan dat in het opmerkingenveld.

  Check de lijst van zaken wat er overgenomen kan worden.


  Je bod is enkel bestemd voor MAARTENMakelaardij. Het is niet zichtbaar online en wordt niet aan derden verstrekt. Biedingen van personen onder de 18 jaar worden niet in behandeling genomen.

  Ik verklaar deze gegevens naar waarheid te hebben ingevuld. Ik heb alle dossierstukken (vragenlijsten etc.) ontvangen en de inhoud daarvan is duidelijk.

  Omschrijving

  *** De Schippersschool in Oud-Charlois wordt getransformeerd naar 10 unieke appartementen. Bekijk de beschikbare nummers [2, 4] en bekijk welke het beste bij jou past! ***

  Wonen in een voormalig schoolgebouw in Rotterdam ‘Oud-Zuid’?

  Het Woongeheim zal de voormalige Schippersschool Waalhaven, gelegen in Rotterdam Oud-Charlois, transformeren naar een hip en stoer woonpand met historie en veel karakteristieke elementen. Er zullen tien unieke appartementen gecreëerd worden variërend in grootte en ieder met een eigen uitstraling. De appartementen worden casco opgeleverd maar kunnen in overleg ook turn-key opgeleverd worden.

  Ben jij op zoek naar een echt karakteristiek stukje Rotterdam? Dan is Oud-Charlois echt iets voor jou! Het historische centrum heeft prachtige herenhuizen en karakteristieke arbeiderswoningen. Naast dat deze buurt echt een eigen karakter heeft, heeft het zich de afgelopen jaar ontwikkeld als een enorm creatieve plek. Kunstenaars en creatieve ondernemers vinden hier hun plekken en hierdoor ademt deze wijk kunst en cultuur! Ben jij...

  *** De Schippersschool in Oud-Charlois wordt getransformeerd naar 10 unieke appartementen. Bekijk de beschikbare nummers [2, 4] en bekijk welke het beste bij jou past! ***

  Wonen in een voormalig schoolgebouw in Rotterdam ‘Oud-Zuid’?

  Het Woongeheim zal de voormalige Schippersschool Waalhaven, gelegen in Rotterdam Oud-Charlois, transformeren naar een hip en stoer woonpand met historie en veel karakteristieke elementen. Er zullen tien unieke appartementen gecreëerd worden variërend in grootte en ieder met een eigen uitstraling. De appartementen worden casco opgeleverd maar kunnen in overleg ook turn-key opgeleverd worden.

  Ben jij op zoek naar een echt karakteristiek stukje Rotterdam? Dan is Oud-Charlois echt iets voor jou! Het historische centrum heeft prachtige herenhuizen en karakteristieke arbeiderswoningen. Naast dat deze buurt echt een eigen karakter heeft, heeft het zich de afgelopen jaar ontwikkeld als een enorm creatieve plek. Kunstenaars en creatieve ondernemers vinden hier hun plekken en hierdoor ademt deze wijk kunst en cultuur! Ben jij op zoek naar rust en groen? Dan zit je in Oud-Charlois ook goed. Aan het noorden kan je een heerlijke wandeling maken langs de Nieuwe Maas, waar je een geweldig uitzicht hebt over de stad. Daarnaast zijn er twee wijkparken, het Dokhavenpark en het Karel de Stouteplantsoen. Wat Oud-Charlois helemaal speciaal maakt, zijn de actieve bewoners. Samen met de deelgemeente organiseren zij allerlei evenementen, zoals Kunstweekend Charlois en het Blommenfestijn met Koningsdag. Alle dagelijkse faciliteiten zijn hier ook te vinden, waaronder leuke winkeltjes, restaurants en maar liefst 4 basisscholen en 5 middelbare scholen. Door middel van het openbaar vervoer zit je zo in het stadscentrum!

  Rotterdamse Nieuwe
  Rotterdamse Nieuwe is een label van MAARTENMakelaardij dat turn key woningen aanbiedt die nog niet eerder in de nieuwe staat zijn bewoond. Hierbij gaat het om transformatie- en nieuwbouwwoningen. Een gloednieuwe, dus! Hierdoor heb je de garantie dat je écht de eerste bewoner bent. En uiteraard met een nieuw energielabel, de nodige garanties vanuit de verkoper en zelfs een aanbieding voor je energiecontract. Daarnaast is klussen niet nodig, dus zonder moeite kan je sneller genieten van je nieuwe thuis en natuurlijk van Rotterdam!

  Type woningen
  In de school worden drie type woningen gecreëerd, een van deze types is de maisonette van 135m². Bouwnummer 2 is gelegen op de begane grond en in het souterrain van het gebouw. Dit appartement beschikt over twee verdiepingen, waarbij de slaapverdieping is gelegen in het souterrain. Bouwnummer 2 is van de twee maisonnettes in het gebouw de meest ruime. Dit appartement is qua oppervlakte ruim, maar voelt ook behoorlijk groots aan door de hoge plafonds (3 tot 4,5 meter).

  Het appartement
  Vanuit deze mooie centrale hal, betreed je de hal van het appartement, met toilet. Hier is ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een mooie staal-/glaspui naar de woonkamer.

  In de woonkamer wordt de stijl van de oorspronkelijke kozijnen teruggebracht. Dit betekent dat er drie raam/deurpartijen zullen zorgen voor veel lichtinval. Via dubbel openslaande deuren in de achtergevel van de woonkamer betreed je het riante balkon van 21m².

  Aan de rechterzijde in de woonkamer zal ruimte ontstaan voor de keuken in rechte opstelling of L-vorm. De keuze is aan jou!

  Via een trap naar beneden, bereik je de hal van de ruime slaapverdieping in het souterrain. Deze slaapverdieping zal een industriële look krijgen, mede door de betonnen plafonds. Op deze slaapverdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer, de berging en een apart toilet. Ook hier beschikken alle ruimtes over hoge plafonds en voelen daardoor zeer ruimtelijk aan.

  Bijzonderheden appartement 2:
  · Vraagprijs € 395.000,- k.k.
  · Woonoppervlakte circa 135 m2
  · Inhoud circa 547 m3

  Algemene bijzonderheden:
  · Het project De Schippersschool is een Rotterdamse Nieuwe
  · Start transformatie werkzaamheden: september 2020
  · Bouwjaar: 1915 | Transformatie: 2020/2021
  · Oplevering: Q3/Q4 2021
  · Woonoppervlakte circa 88 m2 tot 156 m2
  · Vraagprijzen vanaf € 250.000,- tot € 475.000,- k.k.
  · Inhoud circa 198 m3 tot 687 m3
  · Eigen grond
  · Verwarming en warm water middels CV-ketel
  · Vereniging van Eigenaars wordt opgericht
  · Parkeren zal plaatsvinden op het gezamenlijke terrein aan de achterzijde van de school
  · Het gebouw betreft een Gemeentelijk monument
  · Project notaris: Van der Valk Netwerk Notarissen uit Schiedam
  · In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede
  verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden.

  Locatie

  Op basis van Locatie & prijs hebben wij 3 vergelijkbare woningen gevonden

  Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC