fbpx
Verkocht

Hogenbanweg 132 c
Oud Mathenesse, Rotterdam

Vraagprijs € 159.000,- k.k.

Kenmerken woning

Bouwjaar:
1940
Ligging:
In woonwijk
Woonoppervlakte:
53 m2
Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Aantal verdiepingen:
1
Status:
Verkocht

Omschrijving

Voor ieder wat wils! Dit 3-kamer appartement met balkon is perfect voor jou of voor investeerders. Je bent volledig vrij om hier jouw ideale thuis te maken; van een moderne keuken tot luxe badkamer en van een knusse woonkamer tot een gezellig eethoek. Hier realiseer je jouw woondroom! Ben jij klaar om te klussen?

De woning is gesitueerd in de buurt Oud Mathenesse en maakt onderdeel uit van het stadsdeel Delfshaven. De Franselaan is een doorgaande straat met winkels en even verderop ligt de kinderboerderij De Bokkesprong en het Vreelustcomplex, die tezamen een sportieve en groene verbindingsstrook met het naburige Spangen vormen. Voor uitgebreider winkelen zijn het centrum van Schiedam en de winkelstraten in het Nieuwe Westen vlakbij te vinden. Het Dakpark (1 km lang) en het Roel Langerakpark liggen zeer nabij waar je terecht kunt voor sport, spel en vertier. Verder is de woning centraal gelegen met het openbaar...

Voor ieder wat wils! Dit 3-kamer appartement met balkon is perfect voor jou of voor investeerders. Je bent volledig vrij om hier jouw ideale thuis te maken; van een moderne keuken tot luxe badkamer en van een knusse woonkamer tot een gezellig eethoek. Hier realiseer je jouw woondroom! Ben jij klaar om te klussen?

De woning is gesitueerd in de buurt Oud Mathenesse en maakt onderdeel uit van het stadsdeel Delfshaven. De Franselaan is een doorgaande straat met winkels en even verderop ligt de kinderboerderij De Bokkesprong en het Vreelustcomplex, die tezamen een sportieve en groene verbindingsstrook met het naburige Spangen vormen. Voor uitgebreider winkelen zijn het centrum van Schiedam en de winkelstraten in het Nieuwe Westen vlakbij te vinden. Het Dakpark (1 km lang) en het Roel Langerakpark liggen zeer nabij waar je terecht kunt voor sport, spel en vertier. Verder is de woning centraal gelegen met het openbaar vervoer op loopafstand én zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen.

Indeling
Begane grond:
Gesloten portiek met bellentableau, brievenbussen en trappenhuis.

Tweede etage:
Binnenkomst in de hal met toegang tot de verschillende vertrekken. Het leefgedeelte is volledig uitgestrekt over de woonlengte en is voorzien van een nette laminaatvloer. Door de open indeling en grote raampartijen aan beide zijden is er aan licht én ruimte geen gebrek! Hier vanuit is het balkon (westen) te bereiken. Deze bevindt zich aan de voorzijde met een fijn uitzicht over de brede groenstrook en Hogenban/Sportdorp. Tevens de half open keuken vanuit de living toegankelijk. De keuken beschikt over een spoelbak en de cv-opstelling.

Aan de achterzijde zijn twee ruimte slaapkamers (ca. 7 m2 en 8 m2) gesitueerd en beide kamers hebben een vaste kast. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Tevens is de meterkast in de hal gevestigd.

Berging:
Bij de woning hoort een berging van ca. 8 m2 gelegen in de onderbouw.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Na het zien van de woning kan je bij interesse via de woningpagina op onze site een bod uitbrengen. Dit is een tool om je als kijker een handje te helpen om een bod te formuleren (je bod is niet zichtbaar op de site en komt direct in de inbox van MAARTENMakelaardij)
• Bouwjaar: 1940
• Woonoppervlakte circa 53 m2
• Inhoud circa 180 m3
• Eigen grond
• Verwarming en warm water middels cv-ketel
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• De VvE is in oprichting en ingeschreven bij de KvK
• Verkoper is een professionele partij. Hierdoor zijn een vragenlijst en lijst van zaken niet aanwezig
• In de koopovereenkomst wordt een niet-bewonersclausule opgenomen
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, scholen en goede verbinding tot uitvalswegen
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC