Te Koop

Nassauhaven bwnr 8 0 ong
Feijenoord, Rotterdam

Vraagprijs € 595.000,- v.o.n.

Kenmerken woning

Type woning:
vrijstaande woning
Bouwjaar:
2019
Ligging:
aan water
Woonoppervlakte:
162 m2
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Aantal verdiepingen:
2
Status:
Beschikbaar
Buitenruimte:
zonneterras

Vraag een bezichtiging aan voor Nassauhaven bwnr 8 0 ong Rotterdam

?>

Omschrijving

Laatste kans! Dit beschikbare bouwnummer wordt compleet afgebouwd en uitgevoerd met de meest populaire opties, te weten: meer glas in de gevel én een dakterras!

HAVENLOFT NASSAUHAVEN; STOER WONEN OP WATER
“HOE ROTTERDAMS WIL JE THUISKOMEN?”

BOUWNUMMER 8

MARITIEME CITY WOONBELEVING - Ruim 125 jaar na haar ontstaan is de Nassauhaven opnieuw een koploper. De allereerste drijvende havenlofts van Rotterdam bundelen duurzaamheid, woonkwaliteit en keuzevrijheid voor de koper. Gelegen op het water in de luwte van de grote stad op korte afstand van het Centrum, OV, winkels en alle benodigde voorzieningen. Uniek in Rotterdam, uniek in Nederland. Zie je jezelf al zitten, beetje pootjebadend of stap je even vanaf je terras in je sloep voor een rondje?

De havenlofts liggen tegenover het Nassauhavenpark. De oever van het park wordt nog uitgevoerd als “natuurlijke oever” zodat het groene uitzicht en karakter van de locatie nog eens versterkt wordt. Het park zelf verandert ook, de...

Laatste kans! Dit beschikbare bouwnummer wordt compleet afgebouwd en uitgevoerd met de meest populaire opties, te weten: meer glas in de gevel én een dakterras!

HAVENLOFT NASSAUHAVEN; STOER WONEN OP WATER
“HOE ROTTERDAMS WIL JE THUISKOMEN?”

BOUWNUMMER 8

MARITIEME CITY WOONBELEVING – Ruim 125 jaar na haar ontstaan is de Nassauhaven opnieuw een koploper. De allereerste drijvende havenlofts van Rotterdam bundelen duurzaamheid, woonkwaliteit en keuzevrijheid voor de koper. Gelegen op het water in de luwte van de grote stad op korte afstand van het Centrum, OV, winkels en alle benodigde voorzieningen. Uniek in Rotterdam, uniek in Nederland. Zie je jezelf al zitten, beetje pootjebadend of stap je even vanaf je terras in je sloep voor een rondje?

De havenlofts liggen tegenover het Nassauhavenpark. De oever van het park wordt nog uitgevoerd als “natuurlijke oever” zodat het groene uitzicht en karakter van de locatie nog eens versterkt wordt. Het park zelf verandert ook, de nostalgische villa Van Waning ondergaat een metamorfose tot een grand café achtige ontmoetingsplek.

Je havenloft staat vrij op jouw eigen ponton en je eigen waterkavel. Het drijflichaam voor de havenloft is een betonnen ponton, onderhoudsvrij en onzinkbaar. Binnen elk kavel is ruimte voor de ligplaats van een boot of sloep. Je ponton ligt vast aan een stalen meerpaal, waarlangs het kalm en stabiel het getij volgt. Per twee havenlofts zijn de pontons aan elkaar geschakeld. Elk paar havenlofts deelt één toegangsbrug.

Twee kenmerken zijn belangrijk om uit te lichten:
1. Duurzaamheid: laag energieverbruik, zuivering afvalwater, onderhoudsarm, milieu- en mensvriendelijke materialen, klimaatbestendige bouw, gemeenschappelijke ‘mobiliteitshub’ op het land. De havenloft zelf wordt in hout uitgevoerd, met aluminium kozijnen. De toegepaste materialen logen niet uit, zodat het oppervlaktewater niet wordt belast. De bouwelementen zijn licht, beproefd solide, hebben een hoge isolatiewaarde en zijn damp-open voor een gezond binnenklimaat.

2. Woonkwaliteit: licht, lucht, ruimte buiten en binnen, aan het water en op het dak. Optimale ruimtebeleving door de split-level indeling. De havenloft heeft twee terrassen: een aan het water en een op de eerste verdieping. In stadshavensetting: robuust en intiem tegelijk, met uitzicht op natuurvriendelijke oever en park.

3. Uniek: Door de ligging en uitvoering als watervilla is er geen gelijk project in heel Rotterdam.

Koopsom voor deze royale woning: € 595.000,= vrij op naam inclusief afbouw, dit betreft Type SPLIT, begane grond plus meerdere ruimtes op de verdiepingen (totaal ca. 160 m2 woonoppervlakte.

Oplevering
De havenloft wordt intern ook afgebouwd opgeleverd. De luxe watervilla beschikt onder andere over:
• Keuken
• Badkamer en toilet
• Scheidingswanden behangklaar
• Biomassa-warmte-installatie
• Vloerverwarming beneden, convectoren op verdieping(en)
• Zes zonnepanelen
• Mechanische ventilatie met warmteterugwinning
• Meterkast met basisinstallatie voor elektra en drinkwater
• Afvalwaterzuiveringsinstallatie
• Inpandige fietsberging met buitendeur
• Opslagruimte onder toegangsdek

Bijzonderheden
• Kavelgrootte ca. 200 m2 (onder voorbehoud kadastrale inmeting),
• de kavel wordt in eeuwigdurend (afgekochte) erfpacht uitgegeven door de Gemeente Rotterdam
• SWK Afbouwgarantie
• Planning indicatief en globaal: vergunning is binnen, start bouw circa februari 2019, oplevering voor
bewoning circa september 2019.
• Ligplaats van 40m2 geschikt voor een pleziervaartuig van maximaal 10m.
• Openbare parkeergelegenheid in nabijheid van de havenloft

Kopersopties:
De bouwvergunning is afgegeven. Binnen de vergunning zijn uiteraard nog meerdere keuzes en wensen uit te voeren door de aannemer van het project. De kopersbegeleider helpt je graag bij het maken van de keuzes.

Kortom, een unieke kans om ín de stad en óp het water te gaan wonen!

Locatie

Op basis van Locatie & prijs hebben wij 3 vergelijkbare woningen gevonden

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC