fbpx
Verkocht

Nassauhaven 0 ong
Feijenoord, Rotterdam

Vraagprijs € 475.000,- v.o.n.

Kenmerken woning

Bouwjaar:
2018
Ligging:
Aan water
Woonoppervlakte:
162 m2
Status:
Verkocht

Omschrijving

Het gehele project staat onder optie. Mocht u interesse hebben in soortgelijke projecten dan vernemen wij het graag voor eventuele projecten in de toekomst.

HAVENLOFT NASSAUHAVEN; STOER WONEN OP WATER
“HOE ROTTERDAMS WIL JE THUISKOMEN?”

BOUWNUMMER 7

MARITIEME CITY WOONBELEVING - Ruim 125 jaar na haar ontstaan is de Nassauhaven opnieuw een koploper. De allereerste drijvende havenlofts van Rotterdam bundelen duurzaamheid, woonkwaliteit en keuzevrijheid voor de koper. Gelegen op het water in de luwte van de grote stad op korte afstand van het Centrum, OV, winkels en alle benodigde voorzieningen. Uniek in Rotterdam, uniek in Nederland. Zie je jezelf al zitten, beetje pootjebadend of stap je even vanaf je terras in je sloep voor een rondje?

De havenlofts liggen tegenover het Nassauhavenpark. De oever van het park wordt nog uitgevoerd als “natuurlijke oever” zodat het groene uitzicht en karakter van de locatie nog eens versterkt wordt. Het park zelf verandert ook, de nostalgische villa...

Het gehele project staat onder optie. Mocht u interesse hebben in soortgelijke projecten dan vernemen wij het graag voor eventuele projecten in de toekomst.

HAVENLOFT NASSAUHAVEN; STOER WONEN OP WATER
“HOE ROTTERDAMS WIL JE THUISKOMEN?”

BOUWNUMMER 7

MARITIEME CITY WOONBELEVING – Ruim 125 jaar na haar ontstaan is de Nassauhaven opnieuw een koploper. De allereerste drijvende havenlofts van Rotterdam bundelen duurzaamheid, woonkwaliteit en keuzevrijheid voor de koper. Gelegen op het water in de luwte van de grote stad op korte afstand van het Centrum, OV, winkels en alle benodigde voorzieningen. Uniek in Rotterdam, uniek in Nederland. Zie je jezelf al zitten, beetje pootjebadend of stap je even vanaf je terras in je sloep voor een rondje?

De havenlofts liggen tegenover het Nassauhavenpark. De oever van het park wordt nog uitgevoerd als “natuurlijke oever” zodat het groene uitzicht en karakter van de locatie nog eens versterkt wordt. Het park zelf verandert ook, de nostalgische villa Van Waning ondergaat een metamorfose tot een grand café achtige ontmoetingsplek.

Je havenloft staat vrij op jouw eigen ponton en je eigen waterkavel. Het drijflichaam voor de havenloft is een betonnen ponton, onderhoudsvrij en onzinkbaar. Binnen elk kavel is ruimte voor de ligplaats van een boot of sloep. Je ponton ligt vast aan een stalen meerpaal, waarlangs het kalm en stabiel het getij volgt. Per twee havenlofts zijn de pontons aan elkaar geschakeld. Elk paar havenlofts deelt één toegangsbrug.

Drie kenmerken zijn belangrijk om uit te lichten:
1. Duurzaamheid: laag energieverbruik, zuivering afvalwater, onderhoudsarm, milieu- en mensvriendelijke materialen, klimaatbestendige bouw, gemeenschappelijke ‘mobiliteitshub’ op het land. De havenloft zelf wordt in hout uitgevoerd, met aluminium kozijnen. De toegepaste materialen logen niet uit, zodat het oppervlaktewater niet wordt belast. De bouwelementen zijn licht, beproefd solide, hebben een hoge isolatiewaarde en zijn damp-open voor een gezond binnenklimaat.

2. Woonkwaliteit: licht, lucht, ruimte buiten en binnen, aan het water en op het dak. Optimale ruimtebeleving met een beganegrondhoogte van ruim vier meter. De havenlofts hebben standaard twee terrassen: een aan het water en een op de eerste verdieping. Daarnaast is de keuze voor een dakterras mogelijk. In stadshavensetting: robuust en intiem tegelijk, met uitzicht op natuurvriendelijke oever en park.

3. Keuzevrijheid: ligging, aantal vierkante meters, vrije indeling, extra terras, casco of volledige afwerking, EPC-0 pakket. In het project mogen we een zestal kavels aanbieden waarop de magnifieke woningen, jouw droomhuis, worden gebouwd. Er is keuze uit twee typen, aan u de keuze!:
• Royale begane grond plus een gelijkvloerse verdieping (totaal ca. 134-137 m2 woonoppervlakte), vanaf € 395.000,= vrij op naam
• Royale begane grond plus drie split-level-verdiepingen (totaal ca. 162-177 m2 woonoppervlakte), vanaf € 475.000,= vrij op naam

Casco-oplevering
De havenloft wordt standaard casco opgeleverd. Niet inbegrepen zijn onder andere binnenafwerking, scheidingswanden, toilet, badkamer en keuken. In het casco pakket zit onder andere:
• Biomassa-warmte-installatie
• Vloerverwarming beneden, convectoren op verdieping(en)
• Zes zonnepanelen
• Mechanische ventilatie met warmteterugwinning
• Meterkast met basisinstallatie voor elektra en drinkwater
• Afvalwaterzuiveringsinstallatie
• Inpandige fietsberging met buitendeur
• Opslagruimte onder toegangsdek

Bijzonderheden
• Ligplaats van 40m2 geschikt voor een pleziervaartuig van maximaal 10m.
• Openbare parkeergelegenheid in nabijheid van de havenloft

Als koper ben je vrij om de casco-havenloft in eigen beheer af te bouwen, volgens de geldende bouweisen. Je hebt ook de keuze uit diverse kopersopties, uit te voeren door de aannemer van het project. De kopersbegeleider helpt je graag bij het maken van de keuzes.

Kortom, een unieke kans om ín de stad en óp het water te gaan wonen!

Locatie

Op basis van Locatie & prijs hebben wij 3 vergelijkbare woningen gevonden

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC