fbpx
Verkocht

Zwaerdecroonstraat 24 b
Middelland, Rotterdam

Vraagprijs € 435.000,- k.k.

Kenmerken woning

Bouwjaar:
1907
Ligging:
In woonwijk
Woonoppervlakte:
105 m2
Perceeloppervlakte:
166 m2
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Aantal verdiepingen:
2
Status:
Verkocht

Omschrijving

Prachtige dubbele bovenwoning gelegen op een geliefde locatie! Een heerlijke plek om te wonen met een fijne sfeer, een balkon op het zuiden en met diverse mogelijkheden, zoals dubbele bewoning, wonen-werken of een Bed & Breakfast! Door een minimale ingreep (tekeningen beschikbaar) is van de ruimte op de 2e etage een woonetage te maken.

Tevens bestaat de mogelijkheid om het gehele pand te kopen waardoor je een unieke stadswoning in handen hebt van maar liefst 5 woonlagen met een diepe achtertuin, 2 balkons en 270 m2 oppervlakte. Een droomcombinatie van wonen met werken, au pair, B&B is dan eenvoudig te realiseren.

Middelland heeft een centrale ligging waardoor het prettig stads wonen is. Het is een bijzondere buurt die vanaf het ontstaan tot op de dag van vandaag een statige sfeer combineert met creatieve bewoners zoals architecten, muzikanten, schrijvers en kunstenaars. Kenmerkend zijn de lanen en singels met statige architectuur en heeft...

Prachtige dubbele bovenwoning gelegen op een geliefde locatie! Een heerlijke plek om te wonen met een fijne sfeer, een balkon op het zuiden en met diverse mogelijkheden, zoals dubbele bewoning, wonen-werken of een Bed & Breakfast! Door een minimale ingreep (tekeningen beschikbaar) is van de ruimte op de 2e etage een woonetage te maken.

Tevens bestaat de mogelijkheid om het gehele pand te kopen waardoor je een unieke stadswoning in handen hebt van maar liefst 5 woonlagen met een diepe achtertuin, 2 balkons en 270 m2 oppervlakte. Een droomcombinatie van wonen met werken, au pair, B&B is dan eenvoudig te realiseren.

Middelland heeft een centrale ligging waardoor het prettig stads wonen is. Het is een bijzondere buurt die vanaf het ontstaan tot op de dag van vandaag een statige sfeer combineert met creatieve bewoners zoals architecten, muzikanten, schrijvers en kunstenaars. Kenmerkend zijn de lanen en singels met statige architectuur en heeft daardoor een rustieke uitstraling. Geen andere buurt heeft als Middelland twee gezichten; de drukte van de stad en tegelijkertijd een gezellige woonomgeving. Door de diversiteit vind je er van alles op het gebied van mode, food in de vorm van diverse delicatessenwinkels en toko’s, maar ook verschillende restaurants en ambachtelijke winkeltjes. Verder is de woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A13 en A20) en het openbaar vervoer (trams en Centraal Station). Tot slot is het stadscentrum zeer makkelijk en snel te bereiken. Kortom, een ideale combinatie!

Indeling
Begane grond:
Entree met eigen trapopgang naar de derde verdieping.

Tweede etage:
Vanaf de overloop zijn alle vertrekken bereikbaar. De living is een fijne ruimte welke overloopt in de open keuken met balkon. Door de chique kleurstelling past de keuken perfect in de ruimte heeft hij meer weg van een mooi meubelstuk. De openslaande deuren zorgen voor veel licht inval en laten de keuken mooi overlopen in het balkon.
Aan de voorzijde ligt over de gehele breedte een grote slaapkamer met en-suite badkamer met inloopdouche en wastafel met 2 kranen. Het toilet is apart gesitueerd. De 2 inbouwkasten in het halletje zorgen voor veel bergruimte. Aan de achterzijde is nog een slaap-/werkkamer gelegen waar ook de aansluiting voor de wasmachine zit.

Derde etage:
Dit is de ideale plek voor een inwonend familielid of voor als je altijd al gedroomd hebt van een bed and breakfast! De ruimte is zo ingenieus ingedeeld dat het je hier aan niets ontbreekt. De gezellige woonkamer met voldoende ruimte voor een eethoek wordt door een module in het midden gescheiden van de slaapkamer. In de module tref je aan de ene kant een keukentje aan en aan de andere kant een douche en apart een toilet. De wastafel is verwerkt in de kastenwand onder de schuine kap. Deze étage ademt een bijzondere sfeer door de dakconstructie waarin diverse Velux ramen zijn geplaatst. Hierdoor stroomt het licht aan alle kanten heerlijk de woning in.
Het is mogelijk om op de woonétage een dakterras te realiseren

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Na het zien van de woning kan je bij interesse via de woningpagina op onze site een bod uitbrengen. Dit is een
tool om je als kijker een handje te helpen om een bod te formuleren (je bod is niet zichtbaar op de site en
komt direct in de inbox van MAARTENMakelaardij)
• Bouwjaar: 1907
• De gehele woning is tussen 2011 en 2013 gerenoveerd, waarbij alle bouwkundige elementen zijn aangepakt,
zoals daken, fundering, gevels, kozijnen, riolering, electra (2012) en CV (2012)
• Woonoppervlakte circa 105 m2
• Inhoud circa 360 m3
• De grond is uitgegeven in erfpacht waarvan de canon is afgekocht tot 2061. De einddatum van de erfpacht is
december 2093.
• Verwarming en warm water middels cv-ketel
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• De Vereniging van Eigenaars wordt opgestart bij splitsing
• De verkoop geschiedt onder voorbehoud van splitsing
• Bij de woning hoort het recht op gebruik van de overdekte fietsenstalling voor 2 plaatsen
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca,
goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie

Op basis van Locatie & prijs hebben wij 3 vergelijkbare woningen gevonden

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC