Te Koop

Burgemeester de Bruinelaan 72
Juliandorp, Zwijndrecht

Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Kenmerken woning

Type woning:
tussenwoning
Bouwjaar:
1926
Ligging:
in centrum
Woonoppervlakte:
219 m2
Perceeloppervlakte:
153 m2
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
2
Aantal verdiepingen:
3
Status:
Beschikbaar

Vraag een bezichtiging aan voor Burgemeester de Bruinelaan 72 Zwijndrecht

?>

Omschrijving

Dit prachtige jaren '30 pand is gelegen aan de statige Burgemeester de Bruinelaan, heerlijk centraal bij winkels, de waterbus naar onder andere Dordrecht en de gezelligheid van het Veerplein.
In de straat zelf is een diversiteit aanwezig van wonen, winkels en een combinatie van beide. De afgelopen 30 jaar is het pand in gebruik geweest als kapperszaak maar als woonhuis met een inhoud van maar liefst 858m3 is dit pand natuurlijk fantastisch te gebruiken!

In de straat zijn ook diverse panden in gebruik als bedrijfsruimte op de begane grond en woning boven, het hier aangeboden pand heeft een gemengde bestemming en kan dus zowel bewoond, deels bewoond of geheel als bedrijf/ winkel/ kantoor gebruikt worden, mogelijkheden te over! Alleen nog even klussen ;-)

Indeling:

Entree op de begane grond in de kapperszaak, de voorzijde is nu ingericht als winkel met toonbank.
Via een trap is de eerste verdieping bereikbaar.
In de winkel is een voorportaal...

Dit prachtige jaren ’30 pand is gelegen aan de statige Burgemeester de Bruinelaan, heerlijk centraal bij winkels, de waterbus naar onder andere Dordrecht en de gezelligheid van het Veerplein.
In de straat zelf is een diversiteit aanwezig van wonen, winkels en een combinatie van beide. De afgelopen 30 jaar is het pand in gebruik geweest als kapperszaak maar als woonhuis met een inhoud van maar liefst 858m3 is dit pand natuurlijk fantastisch te gebruiken!

In de straat zijn ook diverse panden in gebruik als bedrijfsruimte op de begane grond en woning boven, het hier aangeboden pand heeft een gemengde bestemming en kan dus zowel bewoond, deels bewoond of geheel als bedrijf/ winkel/ kantoor gebruikt worden, mogelijkheden te over! Alleen nog even klussen 😉

Indeling:

Entree op de begane grond in de kapperszaak, de voorzijde is nu ingericht als winkel met toonbank.
Via een trap is de eerste verdieping bereikbaar.
In de winkel is een voorportaal met een toilet aanwezig.

De begane grond is ruim 26 meter lang, het gehele terrein is nu volgebouwd, de begane grondvloer is van beton met een marmeren vloer hier overheen. Er zijn nog extra tegels aanwezig.
Stalen plafond met verlichting.

De achterzijde van het pand is als kapperszaak in gebruik met diverse lichtkoepels voor extra daglicht toetreding. Achterin de ruimte is een kast aanwezig met CV ketel (bouwjaar 2008) en extra boiler, tevens is hier de was aansluiting gesitueerd.
In de achtergevel is een achteruitgang gecreëerd.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken en luik met vlizo trap naar de tweede verdieping.

Aan de achterzijde is een keuken aanwezig.

De 2 aanwezige kamers (voorheen 3) zijn nu in gebruik als kantoorruimte en kantine maar kunnen ook prima als slaapkamers dienst doen.

Op de aanbouw van de begane grond zou een dakterras te realiseren zijn wat heerlijk zonnig is gelegen op het

Tweede verdieping:
Op dit moment is de ruimte een bergzolder, een vaste trap inbouwen is echter goed mogelijk, meerdere panden in de straat hebben dit al.
De zolder is in te delen in ca. 2 kamers.

Algemeen:
Pand heeft een gemengde bestemming:
Wonen, maar ook wonen en werken of alleen werken
Toiletten op de begane grond zijn afgewerkt met marmer.
Schilderwerk buitenzijde 2017.
Warmwater gasboiler 2016, eigendom.
Dak geheel vervangen 1978.
Indien gewenst zijn de kappersbenodigdheden ter overname.
Collegiale verkoop met Waltmann bedrijfshuisvesting.

De commerciële ruimte op de begane grond is in gebruik als kapsalon. De diverse voorzieningen welke toebehoren aan de inrichting als kapsalon zijn nadrukkelijk niet in de koopprijs opgenomen. De betreffende voorzieningen kunnen voor een nader te bepalen prijs, in overleg met de huidige eigenaar worden overgenomen. Het betreft de volgende voorzieningen:
– 1 zwenk arm wasbak;
– 4 kaptafels voorzien van stoelen, spiegels en verlichting;
– 2 wandmeubels met kasten, 2 kaptafels en 2 olie pomp stoelen;
– wachthoek met leestafel en 2 stoelen; – 2 zitwasplaatsen (Olymp);
– 1 chemie hoek; – parfumerie kast en garderobe kast;
– één kap tafel met spiegel; – toonbank /balie;
– pinapparaat en kassa; – productschappen en gondels;
– wasmachine en wasdroger;
– één wastafel meubel.

Bestemming: Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Oud Centrum’ vastgesteld op 29 januari 2013 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘gemengd’ en ‘waarde’ heeft. De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn op de onderhavige locatie op de begane grond bestemd voor: kantoren, dienstverlening, detailhandel, maatschappelijke voorzieningen en woningen tot maximaal 15 meter uit de voorgevellijn. De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn op de onderhavige locatie op de eerste en tweede verdieping bestemd voor woningen tot maximaal 15 meter uit de voorgevellijn. De voor Waarde – Archeologie aangewezen gronden zijn mede bestemd voor de bescherming van archeologische waarden.

Locatie

Op basis van Locatie & prijs hebben wij 2 vergelijkbare woningen gevonden

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC